Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

KIDAMU nv - Geel

Vakmanschap en correcte afspraken

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Vakmanschap en correcte afspraken

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Tijdens het plaatsen van het nieuwe glas in onze raam is een beetje verouderde siliconen +/- 20cm in de dagkant losgekomen. Ik vond het zeer jammer, dat dit niet even kon bijgewerkt worden. De... Tijdens het plaatsen van het nieuwe glas in onze raam is een beetje verouderde siliconen +/- 20cm in de dagkant losgekomen. Ik vond het zeer jammer, dat dit niet even kon bijgewerkt worden. De score zou dan overal 10 op 10 zijn.

Brigitte Van Herck

Eerlijk over de leveringsperiode,, proper geplaatst,

Vlugge feedback bij vragen via mail, op afgesproken uur aanwezig

Lèveront en service tôt in de puntjes in orde!

Totaal concept!

Bart

Ik werd 5 minuten voor sluitingstijd nog heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ook de communicatie met Ruth en Mats via mail was heel goed!

De offerte werd zeer snel bezorgd, en de plaatsing liet ook niet lang op zich wachten. Top.

In de mail stond dat ik jullie tegen 8u kon verwachten, en dat het ongeveer 0.5u werk zou zijn.
Dat was qua timing perfect voor mij, omdat ik dan de trein om 9:13 richting Brussel kon nemen.
Toen het 8:30 werd en er nog niemand was, werd ik een beetje ongerust omdat ik mijn trein waarschijnlijk niet meer zou halen waardoor ik te laat zou komen op mijn volgende afspraak. Gelukkig ging toen de deurbel, en was de plaatsing op een kwartiertje gebeurd. Ik was dus nog wel op tijd :-). Tip, misschien de klant telefonisch inlichten wanneer de er wat vertraging is?
Nog een verbeterpuntje. Ik heb een dubbele glazen deur. Bij 1 deurvleugel was de vloerveer defect. Deze werd vervangen.
Toen de plaatser weg was merkte ik dat de snelheid van de sluiting niet gelijk was bij de 2 deuren. Ik heb daarom nog zelf het afdekplaatje verwijderd en de nieuwe veer afgesteld zodat de snelheid van het sluiten gelijk was aan de andere deur.

Zeer snelle en duidelijke communicatie. Zeer flexible. We hebben onze keuze tijdens productieprocess nog aangepast en dit werd zeer goed ondersteund.

Communicatie en advies tijdens plaatsing

Lange wachttijd tussen opmeting en plaatsing waardoor we onze badkamer niet konden afwerken

Patrick

Vlotte en snelle service.

Mooie en propere afwerking.

Van Dessel - Alentijns Davy

Mooi bedrijf en tevreden over het resultaat
ik zal ook nog wel eens foto's doorsturen van het resultaat

nazorg nog geen ervaring mee

Pauwels/Molenberghs

Zeer goed ontvangst en uitleg in de showroom, advies bij het kiezen van een gepaste kleur.
Vriendelijke mensen van begin tot einde.

Goed advies
Vriendelijk
Bereid om te helpen

Alles is heel mooi geplaatst.
Alleen hebben we net een nieuwe keuken, die is nu een beetje beschadigd door de plaatser.
Er zijn kapjes in het hout van de nieuwe keuken. Dit is niet...
Alles is heel mooi geplaatst.
Er zijn kapjes in het hout van de nieuwe keuken. Dit is niet fijn.

Reactie Pglas:

Hallo,
Bedankt voor jullie plezante review.
Hallo,
Bedankt voor jullie plezante review.
We vinden het jammer van de kapjes in het hout van jullie keuken. Onze plaatser heeft zijn uiterste best gedaan om zo voorzichtig mogelijk te werken om de spatwand in zijn geheel netjes te kunnen plaatsen. Piekfijne afwerking is ons stokpaardje. Deze ervaring nemen we zeker mee!
Geniet van jullie glazen spatwand.

Maarten Defauwes

Zeer vlotte en duidelijke communicatie via mail, ondanks ontbreken van de definitieve trap het doucheglas goed boven gekregen en alles is netjes geplaatst en achtergelaten.

Snel en vakkundig

Eventueel onderhoudstips voor doucheraam, hoe dit schoon te maken en te houden.

Reactie Pglas:

Dag Maarten,
Bedankt voor je review en fijne score.
Dag Maarten,
Bedankt voor je review en fijne score.
Om je doucheraam proper te houden, vind je misschien inspiratie in dit blogbericht aan: http://www.pglas.be/nieuws/32/je-partner-zien-stralen-onder-de-douche
Heb je nog vragen, geef gerust een seintje.

Krols Joeri

We zijn zeer goed ontvangen in de toonzaal: goede info doorgekregen, vriendelijk. Een paar dagen later al onze offerte ontvangen, met alles wat we gevraagd hadden. De opmeting is snel gebeurd nadat... We zijn zeer goed ontvangen in de toonzaal: goede info doorgekregen, vriendelijk. Een paar dagen later al onze offerte ontvangen, met alles wat we gevraagd hadden. De opmeting is snel gebeurd nadat was doorgegeven dat het kon doorgaan. Ook de plaatsing was goed geregeld. De mensen waren er op het afgesproken moment en hebben hun werk prima gedaan! Het was zeker niet gemakkelijk, want we hadden zo weinig mogelijk "naden" gevraagd, waardoor het grote delen waren. Alles werd netjes opgeruimd, en ook de "sticker" die op de spatwand zat, was een leuk extraatje! Het afkitten is goed gedaan, wat niet zo evident is, dus we zijn heel tevreden over het werk en de service.

correcte afspraken
vakwerk

Eigenlijk geen! Alles is prima verlopen, een van de weinige keren dat er niks mis is gelopen bij een bestelling/plaatsing. Doe zo verder!