Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Ik had twee glazen traptegels nodig. Ik had ze al elders besteld, maar daar moest ik eerst erg lang wachten en werd het telkens uitgesteld. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden de bestelling... Ik had twee glazen traptegels nodig. Ik had ze al elders besteld, maar daar moest ik eerst erg lang wachten en werd het telkens uitgesteld. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden de bestelling geannuleerd. Dit zette me aan om eens wat verder van huis te kijken, en met succes dus! Bij Pglas was de communicatie vlot en snel. De prijs was top en bij afhaling heb het ondersteunende materiaal gewoon meegekregen. Ik heb niet lang moeten wachten op de bestelde tegels. Ze waren tot op de millimeter juist en het was dus allemaal van de eerste keer goed!

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

snelle en vlotte communicatie per mail
tot op de millimeter juist gesneden en mooi afgewerkt
goede prijs

D’haen-Bosch

Vlotte samenwerking met ruimte eigen inbreng

Vlot, nauwkeurig, propere afwerking, goede communicatie over datum plaatsing

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Perfect zo

Vlot en volgens afspraak.
Plaatsing ging vlot en professioneel!

Zowel het bestek als de plaatsing zijn professioneel uitgevoerd.

Zeer vriendelijk onthaal.Zeer klantvriendelijk,goede informatie.

Pglas staat voor TOP.

Communicatie correcte afhandeling.

Van Roie Jan

Snelle service op alle gebied

Mooie afwerking

JVi

Zeer professioneel en goede prijzen!!

service en snelle reactie ook bij telefonisch contact.

eenmaal de werken gedaan een goede vlotte en correcte facturatie.

Geen verbeterpunt echt prima correcte afspraken en nadien snelle facturatie.
Zo is alles meteen rond en een zeer tevreden klant.

Jullie naam werd doorgegeven door onze architect...
Geen verbeterpunt echt prima correcte afspraken en nadien snelle facturatie.
Zo is alles meteen rond en een zeer tevreden klant.

Jullie naam werd doorgegeven door onze architect Luc Vandamme.

Wij zijn zeer tevreden over Pglas, de plaatsing werd netjes uitgevoerd.

Vriendelijke mensen die samen met ons naar een oplossing hebben gezocht.

Goed bezig.

Walter Verbruggen

Schitterende samenwerking. Afspraken worden nagekomen, en dat is in 'de bouw' niet altijd het geval. Modern en hoog kwalitatief materiaal.

Prima afwerking.

Neen, eigenlijk niet. Gewoon zo verder doen :)

Verto bvba

Een goede eerste ontvangst in een mooie showroom, goed advies over de producten en de mogelijkheden. Een duidelijke communicatie en goede reactietijd voor zowel het maken van de offertes als voor... Een goede eerste ontvangst in een mooie showroom, goed advies over de producten en de mogelijkheden. Een duidelijke communicatie en goede reactietijd voor zowel het maken van de offertes als voor het inplannen van de werken. Ook de werken zelf zijn goed verlopen, snelle en propere plaatsing, alles netjes afgekit en proper achtergelaten. De 'hoofdmonteur' (vermoed ik) dacht ook op een leuke manier mee over nog andere lopende plannen m.b.t. een glazen trap. Kleine uitdagingen zoals de muren van de douche die niet perfect recht lopen werden ad hoc elegant opgelost met een extra profiel. Kortom, voor mij een zeer positieve eerste ervaring, op deze manier kunnen er nog zaken volgen.

Zie boven

De Haes Roger

Alles in orde zowel afspraken als plaatsing en netheid!