Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Weyns Dirk

Perfecte plaatsing. Zeer correct!! En netjes afgewerkt en netjes achtergelaten na het plaatsen!!

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Correcte prijs kwaliteit!!

BART VAN LAEKEN

Alles top! Opmeten gebeurde heel snel en efficiënt, overleg en advies ter plaatse heel to the point, duidelijk ervaren vakmensen. Plaatsing: alles tot op de millimeter precies geplaatst, heel mooi... Alles top! Opmeten gebeurde heel snel en efficiënt, overleg en advies ter plaatse heel to the point, duidelijk ervaren vakmensen. Plaatsing: alles tot op de millimeter precies geplaatst, heel mooi vakwerk.

zie hiervoor.

Evrard Johan

Correcte uitvoering,mooi afgewerkt,en stipte uitvoering volgens afspraaknette

Nette afwerking

Véronique Fabri

Zeer vriendelijke en professionele mensen.
Ze bieden een zeer groot en gevarieerd assortiment aan en zijn prijs kwaliteit veruit de beste die we tegenkwamen.

Klantvriendelijkheid, grote keuze en productkennis

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Geen idee, we hebben absoluut geen enkele klacht.

Véronique

Mooie showroom, vriendelijke ontvangst en goed advies. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Op de afgesproken tijdstippen komen plaatsen. Altijd heel vriendelijk en behulpzaam onthaald en geholpen.

Een zeer grote keuze aan interieur glas, mooie en strakke afwerking. Net dat toetsje extra dat we bij een ander niet vonden.

Gene idee. Voor mij is alles zeer vlot verlopen en ik ben tot nu toe zeer tevreden van het resultaat.

Professioneel en correct. Te vertrouwen.

Zie hierboven

Eric Straetmans

Dik in orde

Correcte afspraak en plaatsingp

Rudy Huybrechts

Samenwerking was prima. Communicatie optimaal en vlot in het installeren van alles.
Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar glaswerk.
Ook prijs is gunstig.
Prima...
Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar glaswerk.
Ook prijs is gunstig.
Prima team trouwens

sterke punten, samen denken aan de beste oplossing qua prijs en kwaliteit.

geen verbeterpunten

Katleen Maïs-Caerels

Niets dan goeds! Heel goede en correcte samenwerking.

Super ervaring en goede communicatie.

Paulusse

Uitstekende service en afwerking. Kan niet beter.
Installateurs doen hun uiterste best om niets te beschadigen van schilderwerk ---ondanks zware ramen en douchedeur

Plezierige samenwerking
Streven naar Perfectie