Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Snelle en correcte opvolging van het dossier. Flexibiliteit naar levering. Mooie producten aan een correcte prijs.

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Snelle en correcte opvolging van het dossier.

p

Uitstekende service

Transparant en correct

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

👍

Wim Huynen

Afspraken zijn perfect nagekomen. Snelle reactie op mails.
Afwerking zoals beloofd en alles netjes achtergelaten.

Correct over de ganse lijn.
Degelijk materiaal en plaatsing.

Globale indruk : vriendelijke en correcte ontvangst. Supermooie showroom. Zeer goede communicatie en afhandeling van de bestelling.

We zijn het glas zelf komen ophalen en zelf geplaatst. Alles was inorde, zoals afgesproken. Zeer goede informatie over het te plaatsen glas.

Alles was zoals afgesproken.

Snel, efficient, eerlijke prijs

Snelle en effiente werking. De aluminium schilfers mochten misschien wel opgeruimd worden op de oprit.

Oog voor esthetiek door de plaatsers, vakkundige plaatsing

Fifi wilms

Alles was heel proper achtergelaten,datum levering perfect gerespecteerd,zeer vriendelijk

Advies kon beter, nu lijkt het als je keuken binnenkomt dat er stukje mist dus beter advies was welkom geweest maar plaatsing en kleur en materiaal zijn perfect !

Stefilex Filatelie & Numismatiek

Klassewerk. Pglas houd zich stipt aan al de afgesproken uren. Je kan er op rekenen en het eindwerk oogt van echt vakwerk.

Voor het vervangen van mijn veranda dak, heb ik meer dan 10 erkende en bekende veranda bouwers gevraagd om mijn glazen dat te moderniseren. Geen enkele wilde- of durfde het aan! Pglas was de enige... Voor het vervangen van mijn veranda dak, heb ik meer dan 10 erkende en bekende veranda bouwers gevraagd om mijn glazen dat te moderniseren. Geen enkele wilde- of durfde het aan! Pglas was de enige die de klus WEL wou uitvoeren! En met een prachtig resultaat.

Doe zo voort, en je zal enkel tevreden klanten oogsten die door mondreclame de zaak naar een nog hoger niveau zal brengen.
Enkel al een bezoekje brengen aan de showroom was imponerend en...
Enkel al een bezoekje brengen aan de showroom was imponerend en straalt degelijkheid uit. Topklasse!

Norbert Neefs

Wij zijn uitermate tevreden met Pglas. Alles is vlot verlopen zowel bestelling als plaatsing en het resultaat is zeer mooi.
Bedankt.
Groetjes

Norbert

Mooie showroom en deskundige uitleg.
De plaatsing gaat vlot, vriendelijk personeel.

Ed De Seranno

Niet alleen netjes achtergelaten maar ook netjes opgemeten en geplaatst.

Correcte afspraken na het geven van de juiste informatie, tijdig contact om plaatsingsdatum af te spreken , naleving van invoeringsdatum, fijn en vakkundig geplaatst. De P staat volgens mij voor... Correcte afspraken na het geven van de juiste informatie, tijdig contact om plaatsingsdatum af te spreken , naleving van invoeringsdatum, fijn en vakkundig geplaatst. De P staat volgens mij voor Perfect.

Vandaag bestellen, morgen plaatsen.(grapje)