Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

marijn swinnen bvba

Zeer correct

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Van het meedenkende principe

Frank Meeus Adrem intermediagroep

Alles is prima verlopen en volgens planning

Professioneel team
Aangename samenwerking
Stipt
Klant vriendelijk

Danny Dams

Super service

Adequate service en snelheid waarmee de uitvoering plaatsvindt

We hebben alleen nog maar positieve ervaringen met jullie gehad. Jullie werken heel klantvriendelijk en geven een goede service.

Professionneel.
Klantvriendelijk.

Uitstekende service

vriendelijk personeel zowel in showroom als op werf

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Pascal Verlee

Dit is reeds de 2de maal op 7 jaar dat ik met Pglas samenwerk en telkens is alles perfect verlopen, vakmanschap!

Afspraken waren stipt.
alles was netjes bij hun vertrek.
we zijn tevreden.

stiptheid, ordelijk en vriendelijk.

Gemakkelijke communicatie per mail en heel snel antwoord

Snel en proper afgewerkt

David Vandesande

Zeer content met de levering en plaatsing . Was allemaal in orde zoals beloofd en proper achter gelaten .super dus !

De sterke punten waren op voor hand nog een huisbezoek . Voor alles nog is te overlopen met de klant !

Neen er waren absoluut geen problemen !!

De communicatie verliep niet altijd even professioneel.
Het uiteindelijke resultaat is wel echt punten waard.

Plaatsing gebeurde steeds zoals afgesproken, met een kwalitatief en mooi resultaat.

De klant meer betrekken

Reactie Pglas:

Dank je wel voor je reactie. Fijn om horen dat je tevreden bent van het resultaat en je Pglas aanbeveelt.