Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Professioneel

Dennis Meeuwes

Ik was op zoek naar een glasleverancier om het glas van 1 binnenraam te maken.
Offerte was uitgebreid opgesteld, vragen werden snel beantwoord (mail).
Glas was proper gemaakt. bij...
Ik was op zoek naar een glasleverancier om het glas van 1 binnenraam te maken.
Offerte was uitgebreid opgesteld, vragen werden snel beantwoord (mail).
Glas was proper gemaakt. bij ophaling heeft verkoper het zelfs in mijn auto gelegd.

Snelle respons
Goede prijs
goede service

Alles prima verlopen, perfect!

goede communicatie, stipt , correct

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

lambrechts Luc

Aangenaam gesprek aan de receptie, zeer verzorgd en mooie inkom

correcte afspraken geeft tevreden klanten

jullie zijn goed bezig

bloemen sas

SUPER !!!!!!

goeie afspraken en doorzetting

alles prima

Alles prima

stiptheid

Sandra van Rooy

Wij zijn altijd tevreden van P glas

Alles in orde en snelle service

Beata

Zeker goede service, zeker aanraden!

Zich houden aan de afspraken

Succes!

Ashley

Zeer mooi werk afgeleverd!

Snelle reactie op email.
Stipt op tijd tijdens opmeting en plaatsing.
Snelle plaatsing.

Zeker voor ervaring vatbaar, vlotte samenwerking.

Stiptheid, er is geplaatst op de afgesproken datum.

Tekeningen ter goedkeuring zijn wel handig om door te sturen naar aannemer of architect.