Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Sara

Kwaliteit van levering, snelle plaatsing en gaan voor perfectie (op de zwarte afdekplaatjes was een foutje en dit werd enkele dagen na plaats in al in orde gebracht)

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Communicatie is top

Stan

Altijd prettig om met jullie te werken. Vlot en sympatiek onthaal en goede raad als we zelf vastzitten in onze ideeën. Tof TEAM!

Flexibiliteit en vakmanschap.

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Gewoon zo blijven verder doen ...

Professioneel zowel bij opmeting als tijdens plaatsing. Plaatsing gebeurde ordelijk en snel.

Opvolging

Luc Verhoeven

P.glas bekijkt alles door helder en clear zonder brokken of barsten ..altijd TOP

Prachtige toonzaal mer zeer vriendelijk onthaal.

Gewoon verder doen 👍

Maria MENTEN

Er is goed werk geleverd
Heel aangenaam
Degelijk werk voor een redelijke prijs

Correcte afspraken
Proper werk
Vriendelijke mensen

Louis Gelders

Alles is gebeurd zoals door uw diensten vooropgesteld, op datum en op tijd. Van in het begin proffesioneel aangepakt. Per telefoon aar ook de opmeting hier ter plaats, kort en goed.
Alles is gebeurd zoals door uw diensten vooropgesteld, op datum en op tijd.
Alles werd keurig uitgevoerd, 100% tevreden

Proper werk en proffesioneel uitgevoerd

Ik kan niets opgeven dat eventueel verbetert kan worden

Verheyen-Vets

2de x samengewerkt met Pglas, telkens aangename ervaring. Vlotte werking, kennis van zaken. Goede afwerking, alles netjes opgeruimd. Aan te raden!

- snelle reactie
- afspraken worden nagekomen
- vlot werk

Proost

Alles was prima in orde.

De Vinck

Zeer vriendelijke mensen en een heel goede samenwerking

Zeer correct en vooral betalen na plaatsing

Tom Jacobs

Correcte samenwerking!

Komen de nagekomen afspraken goed na.