Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Van Dyck Magda

We zijn goed geholpen

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

Ze werken correct.

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Geen.

Robbert verloove

Goede materialen, prijs , keuze en service

communicatie

Super! Vlot contact en klantvriendelijk!

Communicatie, betrouwbaarheid, prijs.

Correcte dienstverlening

Ik was zelf niet thuis, maar alles werd goed uitgevoerd;

Nog stukje glas gevonden op de mat. Opkuisen binnen kan beter (maar ik weet niet of dit tot het takenpakket hoort).

Stefan Geenen

Schitterende samenwerking, uitstekend resultaat!!!

Dienstverlening, communicatie en plaatsing TOP!

Dauwen Jef

Super tevreden van het resultaat op alle vlak

Samen mee nadenken naar wensen van de klant. goede berichtgeving van planning. Eerlijke communicatie ook al komen er bepaalde zaken iets later. Moment dat dit duidelijk word gecommuniceerd is dit... Samen mee nadenken naar wensen van de klant. goede berichtgeving van planning. Eerlijke communicatie ook al komen er bepaalde zaken iets later. Moment dat dit duidelijk word gecommuniceerd is dit geen enkel probleem.

Blijven doen zoals je bezig bent

Steven Soens

Vriendelijk onthaal, goede beschikbaarheid, vakkundige levering en afwerking

Positief, snelle offerte, correcte prijzen

Groot aanbod

De website vind ik persoonlijk een beetje aan de drukke kant

Steven

Weeral prachtige deur. Zeer tevreden.