Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

magda de mulder

mijn eerste contact verliep zeer vlot
een vriendelijke dame (ruth) gaf me voldoende uitleg

en ben tevreden naar huis gegaan

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

de afspraak was om 7.30 bij mij thuis
ze waren stipt geen uren vertraging wat ik waardeer

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

geen verbetering doe zo verder met pglas
succes nog

Aangename, vriendelijke ervaring

Goede en snelle communicatie

Goede afspraken, zeer content van het resultaat.

Snelle communicatie

Neen

Tactics bvba

Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf

snelle en vlotte communicatie
zeer mooie afwerking

Heel possitive, goed geluisterd naar onze wensen. prima timing and klant gericht.

heel possitive, goed geluisterd naar onze wensen. prima timing and klant gericht.

Francis pittoors

Alle afspraken zijn goede verlopen

Snel in apvolging van mails en afspraken.

Norbert Borghmans

Alleen maar positief.

Correcte afspraken.

Geen.

Correcte afhandeling

Putmans Inge

Super !

Mooi materiaal, goede hulp in de winkel en correcte werkmannen

Jos Kenis

Vriendelijk onthaal, Kenis van zake

Vlotte en goede service conform de afspraak

De strip onderaan de douche deur kan beter iets breder dan de deur worden afgesneden zodat er minder lek is naar de buitenkant.