Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Zeer goede kwaliteit en service

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

kwaliteit van de deuren en installatie

Dirk Rens

PGlas ingeschakeld om spiegel en douchescherm te plaatsen

uitstekende vakkennis, mooi productaanbod

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

reactietijd voor mails & offertes mag korter
communicatie over wanneer leveringen verwacht worden mag wat meer

Van Haevetmaet

Zeer goed.
Correcte afspraken.
We hebben al terug iets besteld
En bekwame vakmensen

Weet in niet

Toon Franken

Fantastische ervaring!

Karen Mariën

Zeer vriendelijke en snelle service! De prijs was ook in verhouding.

installatie en communicatie was zeer vlot

Proost luc

Prijs correct en levering zoals afgesproken , dus zeergoed

Een goede prijs ,en goede materialen

Voor ons is alles goed verlopen!

Goossens Rita

Alles is in orde . Pglas is een aanrader .!!!!!?????

bart verheyen, architect

Levering en plaatsing van glazen douchewanden in privaat woongebouw

Grote vakkennis en zeer goed bereikbaar voor advies

Goede communicatie
idem afwerking