Pglas

Plezante samenwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
9.6/10
Vakmanschap >>> Geef je score van 1 tot 5.
Afwerking >>> Geef je score van 1 tot 5.
Resultaat >>> Geef je score van 1 tot 5.
Communicatie >>> Geef je score van 1 tot 5.
Advies >>> Geef je score van 1 tot 5.

Dag Ruth, we kennen elkaar NOG niet...maar ik zit ook bij Voka topvrouwen :-) Dus we gaan elkaar binnenkort zeker ontmoeten. Ik vind jullie bedrijf super professioneel werken.

Sterke punten >>> Welke sterke punten stip jij aan bij de bestelling bij en de plaatsing van het glas door Pglas?

professioneel
communicatie

Wij bestelde een glazen deur met opbouw veer. Ergens is er iets mis gelopen waardoor er een deur met inbouw veer werd geplaatst terwijl wij op vakantie waren. De plaatsing werd netjes afgewerkt. Wij bestelde een glazen deur met opbouw veer. Ergens is er iets mis gelopen waardoor er een deur met inbouw veer werd geplaatst terwijl wij op vakantie waren. De plaatsing werd netjes afgewerkt.
Bij thuiskomst contact opgenomen, fout werd toegegeven en er werd onmiddellijk een compensatie aangeboden.
Ondanks de misser met de veer zijn we zeer tevreden.

Vlotte communicatie, goede afwerking.

Verbeterpunten of tips >>> Heb je tips of verbeterpunten voor Pglas? Hoe kunnen we onze dienstverlening aanscherpen?

Controle tussen offerte en uitvoering opvoeren zodat wat gevraagd is door de klant ook juist wordt uitgevoerd.

Het was maar een kleine bestelling (glas achter kookfornuis), maar de service was uitstekend. Alle gemaakte afspraken (opmeten + plaatsen) werden perfect nageleefd. De nodige flexibiliteit (gezien... Het was maar een kleine bestelling (glas achter kookfornuis), maar de service was uitstekend. Alle gemaakte afspraken (opmeten + plaatsen) werden perfect nageleefd. De nodige flexibiliteit (gezien rekening te houden met huurder) vanwege P glas werd zonder probleem gedaan.

Zeer snel qua offerte, opmeting, ...

Bart Van Houdt

Niets dan positief.

Vooral de vlotte administratieve afhandeling valt op: snelle respons op vragen en duidelijke afspraken.

Zeer snelle service

Snel een offerte. En snelle communicatie.

Raeymaekers Emmy

Zeer goede service en afhandeling

Koen

Eerlijk, vlotte communicatie, super!

Zeer goede planning van hun diensten... Komen afspraken heel nauw na!

Van Tiggel Maurice

Correct

Goede communicatie en advies
Mooie afwerking

Mail communicatie ging zeer vlot