Een leuke en rustgevende groene park, ik vind het alleen jammer dat we niet een uur eerder mogen inchecken en een uur later mogen uitchecken.
Deze vakantie heeft ons deugd gedaan, prachtig huis met alles erop en eraan. We voelden er ons thuis. We hebben genoten met het prachtige weer. Een aanraden wie van de natuur en rust houdt.
Nadia Waem
Leuke rustige comfortabele vakantie
Badkamer: douchetemperatuur onmogelijk te regelen, gaat voortdurend van koud naar heet. Thermostatische kraan is toch geen dure investering. Douchebak heel glad. Valgevaar, zeker voor senioren....Badkamer: douchetemperatuur onmogelijk te regelen, gaat voortdurend van koud naar heet. Thermostatische kraan is toch geen dure investering. Douchebak heel glad. Valgevaar, zeker voor senioren. Durfde na éénmaal niet meer gebruiken.
Annita Vandeweyer
Duidelijke info per e-mail ivm aankomst en verblijf Inchecken met code zodat je niet naar het servicepunt moet passeren. Eenvoudig maar het werkt wel. Uitchecken door QR CODE te scannen....Duidelijke info per e-mail ivm aankomst en verblijf Inchecken met code zodat je niet naar het servicepunt moet passeren. Eenvoudig maar het werkt wel. Uitchecken door QR CODE te scannen. Makkelijk.
Mooie omgeving,tof zwembad.Aangename thermaalbaden. Camping is goed Maar ze zouden er rekening meecmoeten houden om de trekkers .bijeen te zetten. Nu stonden we tussen de voor seizoen...Mooie omgeving,tof zwembad.Aangename thermaalbaden. Camping is goed Maar ze zouden er rekening meecmoeten houden om de trekkers .bijeen te zetten. Nu stonden we tussen de voor seizoen plaatsen en was er weinig volk. Na40 jaar camping ervaring is het toffer tussen de trekkers te staan. Maar wij komen nog terug.
Het buiten onderhoud moet veel beter. Ook vorig jaar waren jullie in hetzelfde bedje ziek
Rosy Vandenhouwe
Botenverhuur hebben we gebruik van gemaakt, hele duidelijke uitleg gekregen, vriendelijk en correct ivm betaling en terugstorten van waarborg huren boot.