Christine Slock

Mooi verblijf , iedereen best tevreden van de midweek in het resort

Linda Everaerts

Beste, het is de 2 de keer bij jullie maar er was duidelijk een verschil. De eerste keer hadden wij een bungalow aan de haven en alles was tip top in orde. Deze keer hadden wij een chalet maar die... Beste, het is de 2 de keer bij jullie maar er was duidelijk een verschil. De eerste keer hadden wij een bungalow aan de haven en alles was tip top in orde. Deze keer hadden wij een chalet maar die was niet proper oa boven op de dampkap kon je schrijven, achter de fotos en tv aan de muur was er verschrikkelijk veel stof en op het terras lagen er nog veel sigaretten peuken. Wij zijn ook gaan eten zoals vorig jaar in de beach club en de gambas waren rauw en niet genoeg gegrild dus we merkten een verschil tegenover vorig jaar toen wij daar heerlijk hebben gegeten. Personeel is wel nog steeds heel vriendelijk

Een heel fijne midweek gehad. Ik kom zeker nog eens terug!
Bedankt voor de gastvrijheid!

Jef Verbesselt

Rust en alles netjes

Jules Dendas

Prachtig park proper vriendelijk personeel

Super rustig. Het feit dat er geen autos rijden is Top! Camionette van technische diensten vliegen het park op. Heel gevaarlijk voor fietsers! Dit is een minpuntje.
Weinig volk in de cafetaria,...
Weinig volk in de cafetaria, oorzaak waarschijnlijk : te duur!

Een echte aanrader. :)

Rik&patsy Jansseune

Heel leuke midweek gehad enkel huisje wat uitgeleefd.
Onderhoud bootjes was minder
Brodjesservice om 8.00 ipv 9.00

Anja Bluekens

Prachtig park en heel rustig daar. We komen zeker nogeens terug