Super park, fijn proper en goed onderhouden huisjes. Perfecte ligging!
Heel mooi park met verzorgde huizen
Voor de eerste keer geboekt bij jullie en dat is super goed meegevallen , goede bedden goed onderhouden meubilair. Wel eens doorgegeven aan de kuisploegen om ook eens aan het plafond de spinnen en...Voor de eerste keer geboekt bij jullie en dat is super goed meegevallen , goede bedden goed onderhouden meubilair. Wel eens doorgegeven aan de kuisploegen om ook eens aan het plafond de spinnen en stof netten weg te halen . Gelukkig was er een stofzuiger aanwezig waarmee ik ze kon verwijderen voor de rest was alles in orde.
Bjorn Willems
Vakantiepark ligt rustig gelegen , veel groen , netjes onderhouden. Het meer is een extra troef. Huisjes waren mooi en praktisch ingericht, mooi terras. Genoeg te doen , heel mooie...Vakantiepark ligt rustig gelegen , veel groen , netjes onderhouden. Het meer is een extra troef. Huisjes waren mooi en praktisch ingericht, mooi terras. Genoeg te doen , heel mooie onderhouden minigolf. Vriendelijke bediening in restaurant/bar. Alle medewerkers vriendelijk. Top verblijf gehad.
Eveline
Wij hebben heel erg genoten van de rust, de faciliteiten, het water, de waterfietsen en de flexibiliteit van de medewerkster aan de receptie. De kindjes waren ook heel enthousiast, wat heel...Wij hebben heel erg genoten van de rust, de faciliteiten, het water, de waterfietsen en de flexibiliteit van de medewerkster aan de receptie. De kindjes waren ook heel enthousiast, wat heel belangrijk is. We hopen gauw nog eens terug te kunnen komen.
Prima vakantiepark
Zalige ervaring, zeer vriendelijk, behulpzaam personeel! echt knap! heel leuke animatie. mooie variatie voor herhaling vatbaar
Heel vriendelijk personeel, zeer lekkere keuken, een aangenaam verblijf gehad. Echter bij vertrek hadden we nog broodjes besteld maar omdat dit zo lang duurde, grote file klanten, hebben we die...Heel vriendelijk personeel, zeer lekkere keuken, een aangenaam verblijf gehad. Echter bij vertrek hadden we nog broodjes besteld maar omdat dit zo lang duurde, grote file klanten, hebben we die niet meer afgehaald omdat we anders te laat de bungalow zouden verlaten. Voor de rest een heel mooi rustig park. Voor ons één van de aangenaamste parken met zeer vriendelijk personeel. Proficiat 8
Kelly
We hebben er echt van genoten ,de chalet was gerenoveerd,alles wasser ook redelijk modern en proper(keuken,smart tv,airco,cv,modern badkamertje)het strandje was dicht omdat het water te hoog zat...We hebben er echt van genoten ,de chalet was gerenoveerd,alles wasser ook redelijk modern en proper(keuken,smart tv,airco,cv,modern badkamertje)het strandje was dicht omdat het water te hoog zat door de regenperiode,de ligging was zeer goed (het centrum Arcen en omstreken zeer mooi)ook alle faciliteiten waren inorde,zeker voor gezinnen met kleine kinderen,het personeel was ook vriendelijk en behulpzaam,wij zouden zeker overwegen om terug te komen.Enig minpunt,wij hadden een diervriendelijke verblijf geboekt wegens allergie.Nu stond er wel een diervriendelijke sticker op de deur en ons verblijf was proper,maar we zagen ook dezelfde sticker op sommige andere verblijven waar mensen met een hond zaten,dan vragen we ons wel af natuurlijk….Voor de rest was alles ok.
Pierre Baeten
Er logeren nogal wat Belgen (Vlamingen) op het park. Ik vond het jammer dat de Vlaamse TV zender VRT2 niet op de zenderlijst voor kwam.