Heel rustig en mooi park, heel mooie en nieuwe huisjes met alles op en aan. Het zwembad kan wel een modernisering gebruiken.
Ontspannend en aangenaam verblijf. Leuk huisje met slaapzolder.
We hebben met de ganse familie heel erg genoten van ons verblijf!
Een fijne familietijd gehad voor zowel (over)grootouders, kinderen en kleinkinderen
Marc Baetens
Aangenaam verrast door de rust terwijl er best veel volk was. Mooi kader met vijvers !
Super weekend met kinderen en kleinkinderen gehad. Mooie, praktische villa in een leuke omgeving met tal van mogelijkheden!
Voor een huisje voor 10 personen zou ik het tapijt in de woonkamer weglaten. Op lange termijn lijkt me dit niet zo hygiënisch. Ook de stoelen in de eetkamer en de zetels in het zitgedeelte zou ik in...Voor een huisje voor 10 personen zou ik het tapijt in de woonkamer weglaten. Op lange termijn lijkt me dit niet zo hygiënisch. Ook de stoelen in de eetkamer en de zetels in het zitgedeelte zou ik in afwasbaar materiaal voorzien hebben, wat makkelijker afwasbaar is. Voor de rest een top park!
Het huisje heeft dringend terug wat liefde nodig. Rolgordijn, lamellen, klem voor terrasdeur buiten, de koffiekopjes waar de rand van afbrokkelt...Kleine dingen die makkelijk opgelost kunnen worden....Het huisje heeft dringend terug wat liefde nodig. Rolgordijn, lamellen, klem voor terrasdeur buiten, de koffiekopjes waar de rand van afbrokkelt...Kleine dingen die makkelijk opgelost kunnen worden. Maar het park zelf is top! De hondenpoepzakjes zijn zeker een pluspunt.
Héél mooie ligging en accommodatie, totale vakantiesfeer van het eerste moment dat je er bent!@