We hebben een heel fijn verblijf gehad. Vriendelijke medewerkers, mooie omgeving, heerlijke geur als je de receptie binnenkomt, leuke mini-shop, rustig park in de natuur. Was super !

Netheid in huisje mag properder voor de betaalde prijs. Alle gevraagde extras waren wel aanwezig.
Kindvriendelijk park waar we graag nog eens zouden terugkomen met de kleineren.

Lieven Van Betsbrugge

Het spijtige was dat we veranderd waren van park ,van Nieuwvliet naar Cadzand voor de hond .maar onze tuin was niet afgesloten

Het was een zeer aangenaam verblijf in mooie compacte huisjes voorzien van alle comfort. Voor de kinderen was het een paradijs aan speelvoorzieningen : een uitnodigend zwembad met super leuke... Het was een zeer aangenaam verblijf in mooie compacte huisjes voorzien van alle comfort. Voor de kinderen was het een paradijs aan speelvoorzieningen : een uitnodigend zwembad met super leuke glijbanen, een binnenspeeltuin, een variatie in vele buitenspeeltoestellen en een vakantiepark omgeven door prachtige natuur. Wij komen zeker terug!

Gert Peeters

We hebben een top verblijf gehad.
Een ruimte om fietsen te plaatsen of een paal waar je een ketting en slot kan gebruiken om de fietsen vast te maken zou een extra zijn.

Tommy Mazura

Super service

Fijn park, met een goed ligging en mooie huisjes

Anja Houtekeete

Heel mooi huisje,mooie ligging,mooi park waar het rustig is en mooie wandelingen kan maken,pure ontspanning

Mooie ligging en accommodaties. Vriendelijk personeel en alles mooi aangelegd en onderhouden.

Schoon en goed onderhouden park. Ligging en huizen zijn prachtig en vooral van alle gemakken voorzien.