Super heel fijne vakantie gehad!!

Wij hebben een leuk verblijf gehad en we zijn blij dat we het park leren kennen hebben. We komen zeker eens terug.

Ook wel wat minpuntjes die voor ons heel belangrijk zijn:

Ook wel wat minpuntjes die voor ons heel belangrijk zijn:

-huisje was vuil bij aankomst. (Fornuis hing vol met vetspatten) overal hondenhaar, ook in de bedden.
-wij hadden huisje gevraagd zonder huisdieren.
-de glitter and hairwrap zaten al vol als we dir zaterdag wilden reserveren, dus mss beter wat meer kindjes toelaten want een verdrietig kind op reis is niet zo leuk.

Mvg Jessie

Mooi park, alleen hebben wij er niet van kunnen genieten omwille de schoonmoeder op sterven lag. Het was een vakantie van korte duur, 1 nacht en halve dag te kort om het park te kunnen beoordelen.

Leuk park met fijn zwembad en speeltuintjes, goed restaurant en top ligging. Huisjes ok maar schoonmaak kon beter

Rustige omgeving en lekker dicht bij strand en natuur.
Zwembad (enkel binnen bad) en binnenspeeltuin zijn niet heel groot maar wel netjes en helemaal van nu.
Fijn om eens een weekendje tot...
Rustige omgeving en lekker dicht bij strand en natuur.
Fijn om eens een weekendje tot rust te komen en van alle gemakken voorzien te zijn zonder verre verplaatsing te hoeven maken. Een adresje om te onthouden!

Fijn verblijf met comfortabele huisje. Wel aandacht voor properheid onder de bedden. Lag nog veel stof bij aankomst

Fantastisch park, geweldige ligging, mooie huisjes, leuk wandelen en fietsen in de Weerribben, leuke activiteiten in natuurcentrum de Weerribben, park zelf weinig voorzieningen voor kinderen, 1... Fantastisch park, geweldige ligging, mooie huisjes, leuk wandelen en fietsen in de Weerribben, leuke activiteiten in natuurcentrum de Weerribben, park zelf weinig voorzieningen voor kinderen, 1 speeltuintje, maar gelet op de aanwezigheid van water aan het huisje zelf heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt (fluistersloep en kano)

Zeer aangenaam verblijf. Alles voorhanden. Mooie accommodatie en alles netjes verzorgd (hygiëne).

Rustgevend maar met mankementen in het huisje

Supertof. Alles was OK. Wij hebben genoten van de omgeving, de kindvriendelijke bungalow, de faciliteiten.