Het park is heerlijk rustig gelegen, ontwaken met alleen het geluid van de natuur, geeft rust in het hoofd. Je hebt van niemand last, het lijkt of je alleen in het park bent. Ik ben als...Het park is heerlijk rustig gelegen, ontwaken met alleen het geluid van de natuur, geeft rust in het hoofd. Je hebt van niemand last, het lijkt of je alleen in het park bent. Ik ben als herboren en volledig uitgerust terug thuis gekomen, dank jullie wel. We komen zeker nog een keer terug!
Francis Sterckx
Top
Wuytens Rita
Steeds alles in orde .rust en ontspanning. Vriendelijke mensen .leuk park !!!
Was ok behalve de mieren ophet keukentablet. Geen uitleg van elektrische toestellen.
Steven Cooreman
Rustig, goed onderhouden park. Genoeg privacy. Dichtbij natuur, stad en cultuur.
Shauni
Een zeer mooi en aangenaam park! Aangenaam om te verblijven. Zeer mooie omgeving, en goede service (zoals broodjes die aan de bungalow geleverd werden). Wij willen zeker terug komen. Het huisje was...Een zeer mooi en aangenaam park! Aangenaam om te verblijven. Zeer mooie omgeving, en goede service (zoals broodjes die aan de bungalow geleverd werden). Wij willen zeker terug komen. Het huisje was mooi ingericht, echter wel aan de kleine kant voor een 6-persoonshuisje te zijn (de living was enorm klein). We hadden een luxe-bungallow met sauna, deze was zeer klein (max 2 volwassenen als je rechtzit naast elkaar) en het sanitair beneden had een zeer onaangename geur gedurende ons hele verblijf. De Keycard die vooraf wordt opgestuurd is ook zeer handig zo gaat inchecken zeer vlot (je hoeft niet eerst aan te schuiven voor je sleutel af te halen), toch blijft een gewone sleutel wel mijn voorkeur hebben, het was nu niet mogelijk de deur op slot te draaien van buiten uit (voor mensen met honden niet handig). MAAR de eindnood is wel dat we enorm toffe vakantie hebben gehad en we dit park nog gaan boeken.
Idiaal voor een fietsvakantie op voorwaarde dat het weer meezit
Dennis
Mooie vakantie gehad in een groen park met grote huizen dicht bij zee !
Peter
Alles is super ok. Totaal geen opmerkingen.we komen nog 20x terug.
Geert Van Den Hende
Als ik dan toch iets moet zeggen ; in het restaurant was de keuze voor de lunch...Top verblijf, mooie en goed uitgeruste huisjes, mooie locatie,uitstekende en vriendelijke service ...
Als ik dan toch iets moet zeggen ; in het restaurant was de keuze voor de lunch eerder beperkt t.o.v. die voor het diner. Ik begrijp dat dat een gewoonte is in Nederland :-) Belgen eten graag op elk moment van de dag wat uitgebreider, ook s middags :-)