Een heel goed en mooi groen park, vriendelijke mensen. We komen graag weer een keer terug.
Mevr, Babay.

Wij waren er met 3 van onze kleinkinderen en hebben samen met hen genoten van de kinderanimatie met Koos en de knutselclub, het strand, het zwembad en de omgeving. Zéér kindvriendelijk... Wij waren er met 3 van onze kleinkinderen en hebben samen met hen genoten van de kinderanimatie met Koos en de knutselclub, het strand, het zwembad en de omgeving. Zéér kindvriendelijk vakantiepark, top !

Een superleuk verblijf. Het was TOP

Aangenaam verblijf dat gelegen is in een prachtige streek. Voorzien van een ruime sporthal waar iedereen zich goed kan in amuseren. Dit is altijd handig wanneer buiten het weer minder goed is. Aangenaam verblijf dat gelegen is in een prachtige streek. Voorzien van een ruime sporthal waar iedereen zich goed kan in amuseren. Dit is altijd handig wanneer buiten het weer minder goed is.
Het overdekt zwembad is ook een grote troef.
Het personeel is super behulpzaam en supervriendelijk.

De kans is groot dat we ooit terugkomen.
Ik raad dit vakantiepark park aan bij vrienden en familie.

Mooi rustig park , ideaal gelegen

Pieter W

Ruim en mooi park, proper, ruim huis, veel kinder voorzieningen voor bij slechter weer

Peggy Beesman

We hebben een super vakantie gehad, heel veel leuke momenten gehad, samen met mijn twee kleinkinderen van 3j, met Koos Konijn hebben ze genoten en de Omi ook, samen met mijn dochter en familie, we... We hebben een super vakantie gehad, heel veel leuke momenten gehad, samen met mijn twee kleinkinderen van 3j, met Koos Konijn hebben ze genoten en de Omi ook, samen met mijn dochter en familie, we hebben ook heel veel geknutseld, en veel gedanst , het is al de derde keer dat we komen naar Roompot, en telkens al heel tevreden geweest. Er is eigenlijk voor elk iets te doen in het park, ook een heel mooi huisje heel ruim en we waren met 11 pers. Dank je wel Roompot Katjeskelder voor ons zo een leuke vakantie te geven, ook groetjes aan Koos Konijn vanuit Belgie van onze twee schatten Noor en Yara

-Graag info brochure in de accomodatie over: hoe de toestellen werken, info over de werking van de verwarming en of luchtcirculatie, verwijzing naar de WiFi code, wat te doen bij vertrek,... -Graag info brochure in de accomodatie over: hoe de toestellen werken, info over de werking van de verwarming en of luchtcirculatie, verwijzing naar de WiFi code, wat te doen bij vertrek, toeristische informatie.

Het verblijf is ons goed bevallen!
Een mooi park waar rust primeert.
Het park is goed geleden qua verplaatsing naar de Keukenhof, Amsterdam,...

Het is er haalbaar.