Super leuk en nieuwe mensen leren kennen. Kinderen 2 vriendinnetje rijker
Tamara Van de Laar
Er genoten van en weekje vakantie samen met onze vrienden
Esther Van Santvliet
Een heel mooi en groot park, met voldoende faciliteiten voor de kinderen. Heel leuk zwembad met 3 toffe buizenglijbanen. Wel jammer dat de wachttijden aan de banden en aan alle glijbanen zo lang...Een heel mooi en groot park, met voldoende faciliteiten voor de kinderen. Heel leuk zwembad met 3 toffe buizenglijbanen. Wel jammer dat de wachttijden aan de banden en aan alle glijbanen zo lang was. Binnenspeeltuin is leuk en voldoende afwisselend met klimparcours en glijbanen. Een gezellig en lichtrijk vakantiehuisje met alles erop en eraan. We hadden wel veel geluk met de rustige ligging aan de rand van het park. Centraler staan de huisjes soms heel dicht op elkaar en daar kon het behoorlijk druk worden middenin de vakantieperiode.
Rustige vakantie gehad met veel fietsplezier. De ideale vakantie als je wilt ontspannen door te wandelen en te fietsen.
Nathalie Delanoye
Het park is als een oud bekende vriend geworden intussen , en hebben al terug geboekt in augustus . Altijd supper om je batery op te laden en echt te gaan genieten over de hele lijn zeker een aanrader
Jean- Marie De Beir
Is de 5de keer dat wij hier komen en elke keer weten we opnieuw waarom we hier kome. Rust,gezellige sfeer en de zee zo dichtbij.
Supermooie ligging. Stoelen in ons huisje waren aan vervanging toe. Onbeveiligd internet is een minpunt.
Ondanks de grootte van het park, toch een rustgevende omgeving met veel faciliteiten, ook voor de kinderen. Verblijfsaccomodatie (Ostrea 96) was prima verzorgd .
Leuk, rustig vakantiepark. Wij hebben ervan genoten.