Accomodatie verouderd,had meer luxe verwacht..badkamer beneden heel basic..geen kastje ,geen stopcontact om tanden te poetsen of voor scheerapparaat. Huis voor 6 personen met heel basic...Accomodatie verouderd,had meer luxe verwacht..badkamer beneden heel basic..geen kastje ,geen stopcontact om tanden te poetsen of voor scheerapparaat. Huis voor 6 personen met heel basic voorzieningen bvb 6 messen veel te weinig ..noodzakelijk telkens met de hand afwassen omdat vaatwasser nog niet vol zat..internetverbinding ook niet optimaal. de grootste troef van het park is de ligging en de rust..vriendelijke bediening ook .
We hebben genoten van ons verblijf op het park. Rustig, mooi huis, goede voorzieningen, zeer mooie omgeving. Wel mocht de uitrusting in de keuken iets vollediger zijn: er waren maar een zestal...We hebben genoten van ons verblijf op het park. Rustig, mooi huis, goede voorzieningen, zeer mooie omgeving. Wel mocht de uitrusting in de keuken iets vollediger zijn: er waren maar een zestal kleine lepeltjes, wat weinig is voor een huis van 6 personen. We hadden ook problemen met het openen van de koffer voor de kussens van de loungeset: de schroef zat er zeer vast in en we kregen die niet open. Telkens we de auto opladen aan de daarvoor voorziene oplaadpaal, viel de zekering uit, dus die hebben we niet kunnen gebruiken. Dat zijn maar kleine dingen in een voor de rest topvakantie.
De kinderen komen nog steeds graag naar Hof Domburg, ze vinden het echter spijtig dat er bijna geen activiteiten meer zijn, zoals gratis bowlen, boogschieten, enz.
B Verheyen
Workshop natuurproducten was heel leuk met een hele goede professionele begeleiding. TOP
Luc Raeymaekers
Mooi groen park .Hygiene van het huis kon beter maar vermits er honden zijn toegelaten is de geur van de zetels misschien wel te verklaren
Spijtig dat onze woning er niet op voorzien was voor baby en peuter en kleuter. Geen traphekje, geen afsluiting van het perceel. Er waren ook geen kussenslopen (hygiëne). Netheid bij aankomst was...Spijtig dat onze woning er niet op voorzien was voor baby en peuter en kleuter. Geen traphekje, geen afsluiting van het perceel. Er waren ook geen kussenslopen (hygiëne). Netheid bij aankomst was maar matig schoon, het terras was heel vuil. Wij ergerden ons vooral in het restaurant dat de bediening Engelstalig was. Hadden toch meer verwachtingen gehad in het geheel.
Leuk en rustig park. Prachtige locatie! Het zwembad is voor onze 11-jarige zoon net iets te weinig uitdagend
Prettig voor de kinderen, super locatie
Kim
We hebben genoten van de rust op het park en de prachtige omgeving.
We hadden het huisje gekozen omwille van de rust en openheid (grote raampartijen). Het verblijf heeft deze wensen perfect ingevuld. Wat betreft het huisje was het jammer dat de vaatwasser niet...We hadden het huisje gekozen omwille van de rust en openheid (grote raampartijen). Het verblijf heeft deze wensen perfect ingevuld. Wat betreft het huisje was het jammer dat de vaatwasser niet naar behoren werkte en dat je voor alles wat je wilde doen de auto moest pakken. Er waren in de buurt geen voorzieningen zoals een winkeltje, restaurant (buiten marina lounge met een beperkte kaart),…