Het was een zalig verblijf! Alleen jammer dat er geen gordijnen waren die het licht uit de slaapkamers houdt. Zeker bij de kinderkamer, onze dochter slapen leggen door de dag was een hele opgave met...Het was een zalig verblijf! Alleen jammer dat er geen gordijnen waren die het licht uit de slaapkamers houdt. Zeker bij de kinderkamer, onze dochter slapen leggen door de dag was een hele opgave met veel licht in de kamer. Het huisje was zeer praktisch! Zeker ook voor onze dochter van 2! We hebben reuzen genoten en komen zeker nog terug.
Weerom een zeer aangenaam verblijf. Bedankt!
Zeer fijn park alleen de vloer van de villa mocht ook eens geschrobt worden we hebben alles eens goed gepoetst bij aankomst
Prachtige ligging, heel rustig, comfortabele en eco huisjes, perfect om met gezin te herbronnen in alle rust en genieten van de eenvoud van een mooi uitzicht, meeuwen en watervogels, de wind
Huisje was niet echt proper, berging was een rommelstal, stoelgang zat nog aan het toiletzitje, overal rond het huis sigarettenpeuken, orde en hygiene kan stukken beter.
Rudi Schampaert
Huisje 145 opladen ev lukte niet! Op de parking wel. Graag Nederlandstalig personeel aub.
Goed en mooi onderhouden, kleine keuken en frigo voor 6 personen. Muziek restaurant speelde van 5u tot 7u luid af en wij zaten vla aan het restaurant
Kleinschalig en rustig park in een mooie omgeving met vriendelijke mensen.
Bieke Van Echelpoel
Super! Wij komen zeker nog eens terug!
Jess
Zeer aangenaam verblijf gehad, de kindjes voelde zich er thuis en konden zich uitleven. Enkel zeer positief kunnen wij zijn over alles!! Super leuke huisjes, modern, groene daken. Rustige ligging en...Zeer aangenaam verblijf gehad, de kindjes voelde zich er thuis en konden zich uitleven. Enkel zeer positief kunnen wij zijn over alles!! Super leuke huisjes, modern, groene daken. Rustige ligging en zeer charmant. Heel vriendelijke medewerkers, aangenaam restaurant en lekkere keuken. Waterfonteinen en leuke speeltuin voor de kindjes. Alles maar dan ook alles is aanwezig, mooi servies en voldoende. Kwaliteits apparatuur, vaatwas, combi oven. Pluspunt, bedlinnen ligt op de bedden, badmat, keukenhanddoeken. Wij hebben genoten!! Bedankt ook voor een huisje dichtbij de speeltuin ☆☆☆☆☆