Heel mooi resort met mooie voorzieningen en heel mooie ligging
Wel regelmatig hondenpoep op de stoep, dit is niet jullie fout maar wel van de baasjes van de honden.

Jessica Bauden

Wij kunnen niks negatief opsommen want wij hebben er echt een topvakantie opzitten.
De service was top!

Wij komen zeker nog terug!!!

Linda Kemland

Leuk verblijf gehad, mooie ligging. Berging was super voor de elektrische fiets.
Huisje was volledig omheind dus handig met de hond. Xavier en linda

Schitterende verblijf in een mooi vakantiepark. Enige minput was de zuiverheid van de bungalow, dit was benedenmaats.

Steven Geijsels

Wij vonden het aanblijven van de airco in het woonkamergedeelte een nadeel. We draaiden de thermostaat een halve graad kouder en dan keiwarme lucht uit airco. Een halve graad warmer was keikoude... Wij vonden het aanblijven van de airco in het woonkamergedeelte een nadeel. We draaiden de thermostaat een halve graad kouder en dan keiwarme lucht uit airco. Een halve graad warmer was keikoude lucht uit het toestel. Airco uitgeschakeld op toestel zelf en ging na tijdje vanzelf terug aan. Zeker geen goede regeling. Eigenlijk storende koude regeling als je gezellig in de zetel zat. Zeker te verbeteren. Voor de rest zeer tevreden over locatie, service, netheid en bungalow.

We komen zeker nog terug, mooi park en netjes verzorgd.

Heel fijn verblijf gehad - mooi park - rustig
Tip : iets meer speeltoestellen voor kleine kindjes

Misschien iets om de buitendeur vast te maken dat ze kan blijven openstaan als je buiten zit
isolatie in de huisjes is niet goed, kinderen horen alles als ze in bed zitten
beter omheind...
isolatie in de huisjes is niet goed, kinderen horen alles als ze in bed zitten
beter omheind voetbalveld
misschien een zwembad met glijbaan
mooie accomodatie, mooi ingericht, voldoende servies
mooie locatie, veel wandelmogelijkheden, alleen jammer dat het erg nat was in de bossen, veel paden waren niet bewandelbaar
gemakkelijk in - en uitchecken, we kregen reeds vooraf de code
duur in supermarkt

Geert De Block

Rustig, prima gelegen, voldoende faciliteiten voor kinderen

Nele Van Den Velde

We hebben genoten dit weekend op het mooiy,propere en rustig park,we komen zeker terug