Karen Matroye

We hadden pech met het weer en daardoor waren we heel afhankelijk van het activiteiten aanbod. Dat was minder dan we gewend zijn in andere parken, maar ook minder dan we in het verleden meemaakten... We hadden pech met het weer en daardoor waren we heel afhankelijk van het activiteiten aanbod. Dat was minder dan we gewend zijn in andere parken, maar ook minder dan we in het verleden meemaakten in Beach Resort.
Zo was de Koos Live echt niet meer te vergelijken met vroeger; soms maar 2 dansjes en 1 spel. Vroeger was dat ook afsluiter van de dag, terwijl dit nu echt middenin viel (15u30) waardoor we geen uitstapjes konden maken, maar wel met veel leegte zaten tussenin wegens niet zo’n uitgebreid activiteitenaanbod als normaal… De medewerkers waren zoals gewoonlijk wel heel vriendelijk!

Jean Jochmans

Bij het fietsverhuur zouden er ook elektrische fietsen met kinderstoel moeten voorzien worden

Mooie locatie en leuk ingerichte verblijven. Zwembad is mooi en ideaal voor kinderen. Klein minpunt is dat de meeste medewerkers niet nederlandstalig zijn.

Beste,

Mijn dochter heeft haar schoenen laten staan is er een mogelijkheid om deze op te sturen om mijn kosten?
MVG

Windy Vermet

We hadden mooie nette bungalow, gelegen aan het water. Alles was aanwezig om even tot rust te komen. Zeker een aanrader.

Pedro Marijsse

Zeer mooi en rustig vakantiepark, echter staan de licht schakelaars niet logisch, je moet uit je bed komen als je het licht wil aan of afleggen, ook de plaatsing van de stopcontacten in de... Zeer mooi en rustig vakantiepark, echter staan de licht schakelaars niet logisch, je moet uit je bed komen als je het licht wil aan of afleggen, ook de plaatsing van de stopcontacten in de slaapkamer zijn niet logisch geplaatst, er ontbreekt oop een plankje of iets dergelijks aan het bed, je kan geen wekker of je telefoon bij je leggen

Algemeen vonden we het een reuze goed verblijf! De huisjes bieden het huidige hedendaagse comfort en ze bieden ook de nodige privacy. Op het domein ervaarden we veel rust en stilte.
Alleen...
Alleen misten we een welkomstpakket en informatiebrochure over bezienswaardigheden en bv. de werking van de vloerverwarming.

Prachtig restyled huisje, mooie omgeving met water. Veel speelvoorzieningen, leuk zwembad en verdere entertainment.

Mooi park binnen een paar jaar waarschijnlijk nog mooier als de beplanting volgroeid is. Huisje was in orde, alleen jammer dat de oven/microgolfoven wat te hoog staat. Propere opgemaakte bedden,... Mooi park binnen een paar jaar waarschijnlijk nog mooier als de beplanting volgroeid is. Huisje was in orde, alleen jammer dat de oven/microgolfoven wat te hoog staat. Propere opgemaakte bedden, handdoeken voor iedereen. En een lekkere verwelkoming. We komen zeker nog eens terug.

Zowel aankomst als vertrek verliepen zeer vlot. Op voorhand werd er duidelijke informatie gegevens en was alle informatie ook terug te vinden via de app en de website.
In het service point was...
In het service point was men zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het aanbod in de winkel was zeker voldoende.