Jolien Mombaerts

Wij kwamen voor de tweede keer en verbleven deze keer in een splinternieuwe super gezellige lodge.
Uiteraard is het heel leuk dat alles nieuw, verzorgd en proper is. Nu hopen dat dit vele jaren zo kan blijven ;-) (wat uiteraard grotendeels in de handen ligt van de roompotgebruikers).
Het park zijn ze hier en daar aan het vernieuwen, wat wel nodig is als we eerlijk zijn.... Verder is het echt een park met zo veel groen, rust,.... Wij houden ervan!

Als we een opmerking mogen geven.....:
De kindermenus in het restaurant zijn echt met de haren getrokken... 12.5 euro voor een kindermenu gepresenteerd op een mini koos bordje is echt veel te duur. De prijs hiervoor zou max 8 euro mogen zijn.

Mijn dochter nam mac and cheese.. dit betrof 1 schep gele plakboel en het was precies van ver op het bord gegooid. Het zag er echt niet uit. Na twee happen was het dan ook op
Mijn zoon nam de schnitzel.... het vlees snijden op een koos bord? Chicken nuggets bv is te doen op dit bord maar verder stop het denk ik wel. Geef dan eerder een gewoon bord en een koos bordje als extra mee naar huis...
Voor 12.50 euro verwacht je meer...

Rustig park, mooie locatie, dichtbij mooie fiets en wandelwegen en bij natuurgebied. Mooie sfeervolle vakantiehuizen

Steeds fijn om terug om het park te komen. Villa’s steeds tiptop in orde . Enkel veel mieren deze keer
Zalig weer

Luc Van Tricht

Fijne vakantie met heel wat mogelijkheden voor groot en klein

Leuk verblijf! Alleen ontbrak er wat bestek en een grote vuilnisemmer maar de poetsvrouw heeft dit onmiddellijk in orde gebracht. Verzorgd park, mooie huisjes!

Johan Schildermans

Kindvriendelijk en gezellig park

Was een zeer impulsieve boeking enkele dagen op voorhand omdat vrienden van ons 127 geboekt hadden en toe ik keek bleek 126 nog beschikbaar. Dus gewoon doen...
Alles is super goed meegevallen,...
Alles is super goed meegevallen, leuke omgeving, mooie lange wandelingen, lekker eten en wijn, helemaal geen drukte gevoel van de andere aanwezige gasten of avond- nachtlawaai. Super vriendelijk medewerkers ook naar beide honden :-). We komen zeker ooit terug.

Een leuk verblijf voor de kinderen, met als enkele minpunten, zijnde het te koude water in de jacuzzi en de verre
ligging van het vakantiehuisje ten opzichte van het centrum.

Het was heel fijn, propere accomodatie en mooi ingericht. De lakens waren niet opgemaakt op de bedden maar dit werd meteen verholpen. Ook hadden we geen verzorgingsset en kregen we achteraf ook maar... Het was heel fijn, propere accomodatie en mooi ingericht. De lakens waren niet opgemaakt op de bedden maar dit werd meteen verholpen. Ook hadden we geen verzorgingsset en kregen we achteraf ook maar één koffie- en thee set die wel 2 x betaald werd... Bovendien was de koffie erin vervallen, heel jammer!

Guy De Bondt

De schoonmaak van het verblijf was teleurstellend,stofnetten onder de bedden en radiatoren.
De vloer was ook niet echt schoon.