Peter Van Beeck

Het was werkelijk een prachtig verblijf bij jullie. Proficiat. Ik zou zeggen .. doe zo verder.

Een fantastische vakantie gehad!
Het privé sanitair is wat verouderd en heeft nood aan vernieuwing. De openbare sanitaire voorzieningen zijn kraaknet!

Jorina Deno

Wat een luxe weekend! Voor mij is dit 10/10 bedankt alvast voor de super service in alle opzichten!

Enkel een kleine bemerking: een beetje meer privacy tussen de suites in en een afdakje op het terras. Voor de rest doe zo voort!

Groetjes
Jorina

Investeren in horren voor de ramen en deuren.
Meer informatie ivm omgeving en personeel erin scholen.
Meer aanbod voor kinderen.
Meer aanbod in winkeltje.

Het is een zeer fijn park. Leuke faciliteiten voor de kinderen maar vaak te klein voor de aantal gasten die er rondlopen. Heel fijn animatieteam en koos stond er met vol enthousiasme! Wel spijtig... Het is een zeer fijn park. Leuke faciliteiten voor de kinderen maar vaak te klein voor de aantal gasten die er rondlopen. Heel fijn animatieteam en koos stond er met vol enthousiasme! Wel spijtig dat er zoveel lawaai na 23u werd gemaakt. ( luide muziek)

Mooi park
huisje is leuk ingericht, was proper, alles voorzien wat je nodig hebt, praktisch ingericht
Park ligt nabij een mooie vlindertuin, die we met de fiets bezochten.
Park ligt...
Mooi park
Park ligt nabij een mooie vlindertuin, die we met de fiets bezochten.
Park ligt ook nabij Eindhoven.
We deden ook het blote voetenpad in de buurt. Dus het park is zeer goed gelegen om uitstappen te plannen.

Antoon Vandendriesshe-Van Borm

Een heel mooi domein. vriendelijkheid van alle medewerkers. restaurant prima.
Enkel het huisje waar we waren daar was ik niet zo tevreden mee. (Ter info )
Heb verschillende toestellen in...
Een heel mooi domein. vriendelijkheid van alle medewerkers. restaurant prima.
Enkel het huisje waar we waren daar was ik niet zo tevreden mee. (Ter info )
Heb verschillende toestellen in de keuken moeten uitkuizen voor ik ze kon gebruiken.
Microgolf/oven werkte niet zoals het moest.
in de kleine slaapkamers waren pinnenwebben
Maar we hebben toch genoten van de 4 daagse die wij bij jullie op het domein waren.
Tenslotte waren we in vakantie.

De eerste keer met onze kleinzoon (5 jaar) op vakantie. De accommodatie had alles wat we nodig hadden (heel compleet). Buiten de aankomst- en vertrektijden geen verkeer. Hij kon vrij rondlopen en we... De eerste keer met onze kleinzoon (5 jaar) op vakantie. De accommodatie had alles wat we nodig hadden (heel compleet). Buiten de aankomst- en vertrektijden geen verkeer. Hij kon vrij rondlopen en we hadden een ruim gevoel. De waterspeeltuin was zijn favoriet. Af-en- de vliegtuigen vonden we niet zo hinderlijk. De individuele fietsberging was een pluspunt. Alleen het speeltuintje mag wat uitgebreider zijn. We hebben er van genoten.

We komen jaarlijks terug en het is altijd een plezier om naar park te komen. Mooie huizen met grote tuinen, loopafstand van strand.
Goed onderhoud van het park.

De ontvangst was goed en vriendelijk. Wij hebben een goed verblijf gehad. Het park is rustig in de natuur. De kids waren helemaal weg van Koos konijn super! Het zwembad is aan de kleine kant voor... De ontvangst was goed en vriendelijk. Wij hebben een goed verblijf gehad. Het park is rustig in de natuur. De kids waren helemaal weg van Koos konijn super! Het zwembad is aan de kleine kant voor het aantal gasten het was er druk, het is ook aan beetje vernieuwing toe.
Minpuntje: de schoonmaak was echt niet goed gedaan! Er was overal nog vuil te bespeuren voor een kindvriendelijke bungalow met baby die rondkruipt vonden we niet oke. Dag nadien gingen we dit melden met fotos en kregen we antwoord dat we dit sneller hadden moeten melden na discussieren hebben we dan de eindschoonmaak cadeau gekregen aangezien deze blijkbaar apart bij te boeken is. Als je op vakantie gaat, ga je ervanuit dat je niet meer moet poetsen!
Het vakantieverblijf was op zich aangenaam en modern (nieuwe look) enkel de badkamer was echt super klein voor 6 personen.