Chalets hebben opfrissing nodig! De muren kunnen likje verf gebruiken, deze waren vol vlekken en terras was versleten met losse planken. De onze stond ook scheef, leek wel of je op een boot... Chalets hebben opfrissing nodig! De muren kunnen likje verf gebruiken, deze waren vol vlekken en terras was versleten met losse planken. De onze stond ook scheef, leek wel of je op een boot rondliep.
Bovendien was ons terras op de noordkant (geen zon) en zaten we recht tegenover terras van de achterburen dus geen privacy, die keken los bij ons naar binnen.
Afstand tot de zee was behoorlijk ver waardoor we de auto moesten nemen wegens invaliditeit.

Heerlijk zonnig weekend gehad! Genoten van de rustige omgeving en van de ruimte in onze accommodatie.

Zeer vriendelijk onthaal. Goede service bij herboeking na autopech vorige keer.

Paul Peeters

Zijn hier reeds een aantal keren geweest en zullen zeker nog eens terug komen. Spijtig deze maal v/h slecht gepoetste huis.
Alle andere zaken en personeel zijn voor ons prima 👍

Jos Jos.Adami@telenet.Be

Probleemoplossing

Ostyn Sharon

Super verblijf gehad met zalig weer

JasmineAnoniem

Zalige vakantie met kinderen en kleinkinderen. Hartelijkheid van het personeel.

We hebben er een fijn verblijf van gemaakt. Op het park zelf zijn niet zo veel speelvoorzieningen voor kinderen. Een grote buitenspeeltuin met verhard voetbalpleintje zou tof zijn.

Yvan Triekels

Heel mooie plats om tot rust te komen en te genieten met de familie.

Op het park normale faciliteiten, enkel was dat heel vervelend dat de speeltuin verbouwd werd en de zwembad mag wel wat groter , het is net te klein als het te druk wordt .
We hebben genoten...
We hebben genoten van onze weekendje weg met de familie .