Net vakantiehuisje en mooie ligging.

Mooi vakantiepark in een mooie omgeving.
Service is goed.
Faciliteiten zijn beperkt maar dat stoort ook niet. Er is genoeg te doen in Cadzand en de wijde omgeving.

Mooie en rustig ligging

Het huisje was heel goed voorzien van alle nieuwste technieken. Gemakkelijke toegang tot fietsroutes. Aan het park werd nog gewerkt, maar dat bracht geen hinder mee. Zo werden er heel wat bomen... Het huisje was heel goed voorzien van alle nieuwste technieken. Gemakkelijke toegang tot fietsroutes. Aan het park werd nog gewerkt, maar dat bracht geen hinder mee. Zo werden er heel wat bomen bijgepland, wat het park de komende jaren nog meer uitstraling en sfeer zal geven.

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf moderne accomodaties lekker en gezellig restaurant en een top ligging enige minpunt onze matrassen waren zo hard dat we om beurt in de zetel hebben geslapen... Wij hebben enorm genoten van ons verblijf moderne accomodaties lekker en gezellig restaurant en een top ligging enige minpunt onze matrassen waren zo hard dat we om beurt in de zetel hebben geslapen omdat we wakker werden van verschrikkelijke rugpijn

Zeer kindvriendelijk!

Dorien Cuypers

Een half uurtje tot een uurtje vroeger open zijn zou praktisch zijn IVM kinderen die op tijd op de kinderanimatie willen zijn

Kris

Mooi park en bungalow met veel groen, leuk zwembad voor de kleine kinderen, dichtbij Efteling, jammer dat speeltuin gesloten was wegens onderhoud

Liesbeth De Wilde

Mooi park, fijne huisjes. Alles mooi ingericht. Jammer dat er op het park zelf zo weinig vuilbakken staan, tijdens wandeling met de hond mis je de vuilbakken wel om het poepzakjes kwijt te kunnen

Mooi huisje! Goeie indeling, zeer mooie kamers, living is niet zo groot maar je hebt zeker alles dat nodig is. Wat ik zeer aangenaam vond voor mijn kindjes was de kleinschaligheid van het park: je... Mooi huisje! Goeie indeling, zeer mooie kamers, living is niet zo groot maar je hebt zeker alles dat nodig is. Wat ik zeer aangenaam vond voor mijn kindjes was de kleinschaligheid van het park: je kan ze met een gerust hart alleen laten fietsen of steppen of naar de speeltuin laten.
De lamp boven de tafel mag wat sterker, dit vond ik een nogal donker plekje om bvb te lezen of tekenen. We losten het wel op door de staande lamp te verzetten.