Huisje met zwembad was wel veel stof op vloer rond zwembad, waren 5 wc maar geen wc papier. Was in de info rond vertrek geen melding van gemaakt michien vakantie gangers een seintje geven dat het...Huisje met zwembad was wel veel stof op vloer rond zwembad, waren 5 wc maar geen wc papier. Was in de info rond vertrek geen melding van gemaakt michien vakantie gangers een seintje geven dat het niet voorzien is voor de rest in orde
Yvette Berchmans
Prachtige vakantie wij komen beslist terug
Leuk verblijf met voldoende animatie voor de kinderen. Ideale locatie. Mooie omgeving. Leuk park! Wij komen zeker terug!
Reeds vele jaren komen wij naar Weerterbergen met de kinderen en kleinkinderen. Steeds ervaren wij dit als een leuk, gezellig samenzijn waar de iedereen zich amuseert. Helaas waren de huisjes niet...Reeds vele jaren komen wij naar Weerterbergen met de kinderen en kleinkinderen. Steeds ervaren wij dit als een leuk, gezellig samenzijn waar de iedereen zich amuseert. Helaas waren de huisjes niet netjes gepoetst, maar wegens de regen kan ik deels begrijpen dat dit moeilijk is.
Ruim huisje met veel ramen( licht). Alle comfort aanwezig. Tof dat hond mee mag. Berging met wasmachine/droogkast is handig. Veel huisjes in 1 park en dicht op elkaar. Savonds amper...Ruim huisje met veel ramen( licht). Alle comfort aanwezig. Tof dat hond mee mag. Berging met wasmachine/droogkast is handig. Veel huisjes in 1 park en dicht op elkaar. Savonds amper verlichting in het park. Sommige zaken binnenshuis reeds aan herstel en vernieuwing toe( schilderen muren, mieren op aanrecht, zeer slechte hoofdkussens, geen traphekjes). 1ste avond viel alle elektriciteit reeds uit.
Rustig park, aangename sfeer
Fijne locatie, er mag een upgrade zijn van de huisjes en het zwembad maar verder vonden we het fijn vertoeven!
Jo Berckmans
Ons 2de verblijf, duidelijk minder dan vorige keer. Schoonmaak was duidelijk ondermaats (spinnenwebben, ruiten vuil, spiegel badkamer vuil, toiletpapier slechts halve rol en geen reserve. Dit...Ons 2de verblijf, duidelijk minder dan vorige keer. Schoonmaak was duidelijk ondermaats (spinnenwebben, ruiten vuil, spiegel badkamer vuil, toiletpapier slechts halve rol en geen reserve. Dit de 2de dag aan receptie gemeld, zouden komen kijken maar niemand gezien (ook geen WC papier, gelukkig hadden we een doos tissues bij). Blijft een leuke plaats om te verblijven met onze hond, we komen wellicht nog wel terug. Al was het maar om onze intussen 4 welkomstdrankjes te nuttigen :-)