We hebben er weer te volle van genoten. Een tip voor het restaurant misschien kopspelden of metalen naaltjes aanbieden bij de zeepschotel in plaats van van tandenstokers die breken bij het...We hebben er weer te volle van genoten. Een tip voor het restaurant misschien kopspelden of metalen naaltjes aanbieden bij de zeepschotel in plaats van van tandenstokers die breken bij het uitkomen van van wiulken en kruimels. Verder een pluim voor de overheerlijke versheid van de producten. En ook en dikke pluim voor alle personeelslefmden gen vraag of hulp is hen te veel en ze staan dag en nacht voor je klaar.
Net terug van een midweek in Schaijk. Kleine huisjes met alle comfort, we misten enkel een broodrooster en haardroger. Voor 6 volwassen personen zijn de huisjes wel wat aan de kleine kant. Ons...Net terug van een midweek in Schaijk. Kleine huisjes met alle comfort, we misten enkel een broodrooster en haardroger. Voor 6 volwassen personen zijn de huisjes wel wat aan de kleine kant. Ons huisje had een picknick tafel, dat vonden wij wat minder. Leuke natuurspeeltuin voor de kinderen. Ze hebben zcih er heerlijk vermaakt. We zijn ook 2x gaan eten bij Charlies. Goede prijs kwaliteit, vriendelijk personeel.
Minishop met basis aanbod en ruime openingsuren.
Heel leujk erblijf gehad, mooi, groot en verzorgd park! Misschien één opmerking, bij de acriviteiten van de kinderen, was je bijna als ouders of grootouders verplichr om iets te drinken.
Quincy
Het park oogt heel mooi en verzorgd. Maar eens in het huisje was het erg vuil. De vloer lag vol kruimels, zand en vol vlekken. Overal aan de muren kleefde dode muggen. Het vuilbakje in de badkamer...Het park oogt heel mooi en verzorgd. Maar eens in het huisje was het erg vuil. De vloer lag vol kruimels, zand en vol vlekken. Overal aan de muren kleefde dode muggen. Het vuilbakje in de badkamer zat nog vol. Onder de honden bench lag nog veel meer vuil. Ook onder de bedden lag veel stof en haar. We hebben eerst heel het huisje moeten schoonmaken voor we konden beginnen uitpakken. In ons huisje zit de vakantieschoonmaak er verplicht bij. Ons huisje was duidelijk niet schoongemaakt en was het dan ook zonde van onze 57 euro die we er meer voor betalen. Na onze eigen schoonmaak kon onze vakantie beginnen. Het was een zeer leuke week. Het omheinde tuintje is zeker een meerwaarde voor ons kindje.
Shop is zeer klein Aanbod minimaal Broodjes niet aanwezig bij opening shop, bestellingen hebben voorrang, bij niet op voorhand bestellen geen eten
Johan Elsen
Ials je op het terras van het restaurant Moet het personeel al niet komen vragen,wil Je nog iets drinken als je glas nog niet Helemaal leeg is.dat is mensen verplichten O direct...Ials je op het terras van het restaurant Moet het personeel al niet komen vragen,wil Je nog iets drinken als je glas nog niet Helemaal leeg is.dat is mensen verplichten O direct al opnieuw te bestellen of
Hemelsoet Lesley
Mooi gevarieerd activiteiten programma voor de kinderen. Vriendelijke medewerkers
We zijn al jaren fan van jullie parken. De kids zijn 15 en 17 jaar maar vragen nog steeds om bij jullie op vakantie te komen. In dit park waren we al eens maar toen was het niet klaar. Bij aankomst...We zijn al jaren fan van jullie parken. De kids zijn 15 en 17 jaar maar vragen nog steeds om bij jullie op vakantie te komen. In dit park waren we al eens maar toen was het niet klaar. Bij aankomst was ons huisje nog niet gepoetst maar we waren ook te vroeg. Er kwamen 3 mannen met een minimum aan poetsgerief en toen we na 30 min terug aan het huisje kwamen waren ze al weg. Gepoetst met droog water en het was er aan te zien. Spinnenwebben, vlekken op de vloer, vuile pamper in de vuilnisbak, toiletten niet echt proper, terras niet ordelijk,…. Het huisje had ook gebruikssporen bijv gordijnen. Ondanks dit hebben we ervan genoten. Leuk op terras met verwarmer, fijn zwembad met toffe redders die open stonden voor een grapje. Leuke omgeving en gezelligheid op het park. Park is mooi aangekleed en een gezellige sfeer. Wat me wel opviel is dat veel medewerkers geen Nederlands kunnen en dat is spijtig maar geen ramp. Het park wordt goed onderhouden zoals afvalophaling, groendienst,… We hebben een gezellige familieweek gehad. Om jullie kwaliteit te behouden moeten jullie inzetten op hygiëne, schoonmaken en onderhoud huisjes maar weet ook dat het respect van de bezoekers soms ver weg is. Bedankt voor de toffe week, het was weer super. Een echte aanrader voor gezinnen met kids.
Sabine Poels
Leuke accomodatie, fijne ligging van het park. Alles bij de hand. Zwembad is oud, maar wel fijn. Toen wij er waren was het water echter vuil, er lagen uitwerpselen in het water.
Wij hadden opnieuw een zeer aangename vakantie met vrienden, die in het huisje naast ons verbleven. Alles was aanwezig wat nodig was, op wat keukenspullen na. De kinderen zijn elke dag gaan...Wij hadden opnieuw een zeer aangename vakantie met vrienden, die in het huisje naast ons verbleven. Alles was aanwezig wat nodig was, op wat keukenspullen na. De kinderen zijn elke dag gaan zwemmen in het leuke zwembad. Puntje kritiek: weinig redders aanwezig. De kids genoten van de animatie en de mogelijke activiteiten. Bedankt om ons opnieuw een fijne tijd te bezorgen!