Heel aangename ervaring! Vriendelijk personeel en mooi huisje

Angélique ter Beek

Topgelegen park. Mooi, groot appartement.
TIP leg gebruiksaanwijzing neer voor de oven/magnetron. Eventueel een föhn op de kamer.
Zeer aardige Melanie en Isabel die hielpen met parkeren...
Topgelegen park. Mooi, groot appartement.
Zeer aardige Melanie en Isabel die hielpen met parkeren en andere zaken.

Michel Van Look

Gastvrijheid

Zeer mooi nieuw verblijf. Om het park gemakkelijk te bereiken zou er al een melding mogen zijn aan afrit 25 van de autostrade. Bij het invoeren van de straatnaam in de GPS bereik je park langs de... Zeer mooi nieuw verblijf. Om het park gemakkelijk te bereiken zou er al een melding mogen zijn aan afrit 25 van de autostrade. Bij het invoeren van de straatnaam in de GPS bereik je park langs de andere kant via een zeer smalle straat.

Mooi park, leuke huizen, mooie omgeving

Wat een leuk vakantiepark! Hier komen wij zeker nog terug!

Prachtige ligging!

Dat is nu voor ons de derde dat wij geboekt hebben wij komen zeker terug naar deze Park Resort Arcen

Vandaag zijn we vrienden op bezoek geweest en ze wou graag blijven eten maar het restaurant waar het ze wouden eten was niet open de twee restaurants altijd open zijn dat de mensen kunnen kiezen meer of de kaart zetten er is veel te weinig om te kiezen te kunnen eten ook voor kinderen

We vonden het fantastisch, maar dat kwam vooral doordat we zo ongeveer het rustigste plekje (nr140) van het hele park hadden, lekker achterin en tegenover een bosje. Zalig die rust, want dat is wat... We vonden het fantastisch, maar dat kwam vooral doordat we zo ongeveer het rustigste plekje (nr140) van het hele park hadden, lekker achterin en tegenover een bosje. Zalig die rust, want dat is wat we het meeste opzoeken. Dat de gevel beschadigd is en er daardoor meesjes aan het nestelen zijn in de muren van het huisje vonden wij eerder leuk, al kan ik me voorstellen dat niet iedereen ermee gediend is

Nancy Serrien

Zeer mooi park, propere en ruime huizen. Zeker een pluspunt dat bij de huizen waar honden zijn toegelaten de tuin is afgemaakt.
Huizen zijn zeer mooi ingericht. Park mooi aangelegd Een échte...
Huizen zijn zeer mooi ingericht. Park mooi aangelegd Een échte aanrader! Komen zeker terug 👍