Omdat alles voor zo is meegevallen op elk gebied, zou ik dit aan familie en vrienden durven aanraden. Alleen hadden wij het geluk om uitzicht te hebben op het haventje ( 319 c ) , wat natuurlijk een...Omdat alles voor zo is meegevallen op elk gebied, zou ik dit aan familie en vrienden durven aanraden. Alleen hadden wij het geluk om uitzicht te hebben op het haventje ( 319 c ) , wat natuurlijk een verschil in beleving maakt, en ik niet kan garanderen dat zij ook die meevaller zouden hebben. Ik weet niet of dit specifiek kan aangevraagd worden.
Een fin en rustig verblijf in een moderne schone en luxe woning
Gezellig en rustige omgeving. Plaats om tot rust te komen.
Dirk Van de Put
Nog vergeten te melden : in chalet 125 is er een lamp stuk boven de tafel in de woonkamer.
De supermarkt zou wel wat meer openingstijden mogen hebben.
Rita Zakeriesen
het enige minpuntje is dat je ( mits extra betaling ) niet meer om 12:00 uur kunt beschikken...Wij komen sinds 2012 naar dit park en zijn uiterst tevreden en krijgt van ons een dikke 10 !
het enige minpuntje is dat je ( mits extra betaling ) niet meer om 12:00 uur kunt beschikken van het verblijf, zoals een paar jaar geleden.
Trés beau sejour
We hebben heel erg genoten van ons verblijf bij jullie. De rust die hier te vinden is is buitengewoon. Bedankt en tot de volgende keer
Iris Geselle
Het is een fantastisch proper park , wij komen zeker terug