Ik had de ligging van de beach lodges anders verwacht. Ik veronderstelde zicht op zee te hebben. Achteraf wel gerealiseerd dat de ligging van het terras gepland was ivm de zon.
Privacy mocht...
Privacy mocht meer en een regendouche zou wel mogen gezien de prijs van deze lodges.
maar verder superleuk huisje en sowieso een fijne vakantie gehad.
Wat raar is : er is geen stofzuiger aanwezig, hoewel er in de info staat dat je moet stofzuigen voor vertrek.

Bruno Herssens

Mooi rustig park

Marc V.d.B.

Toch een kleine klacht: waarom stond er een kinderbed in onze slaapkamer, en een kinderstoel in de leefruimte...??

De woning was absoluut top.

De woning was absoluut top.

Versassortiment van supermarktje is te beperkt om een eenvoudige maaltijd te kunnen koken. Zelfscankassa niet handig wanneer er niks te scannen valt (bij de broodjes bv).

Prachtige horeca, binnen en buiten!

Activiteiten aangepast aan de omgeving en top gebracht. Geweldig assortiment fietsen.

Taalkennis medewerkers receptie beperkt (ook Engels is beperkt).

Voor herhaling vatbaar

Het was voor ons (8personen) een geweldige ervaring, een weekend om nooit te vergeten

Spijtig dat bij vertrek geen ontbijt kunt nemen in het restaurant.

We denken er zeker aan om terug te komen, een voucher zou ons alvast sneller doen terugkomen 😉

Pison Marc

We zijn tevreden over ons verblijf in het mooie en nette huis.
Gezelligheid is troef en doet ons terug komen. Renaate heel vriendelijk en informatie tot en met.
Superette mooi verzorgd en...
We zijn tevreden over ons verblijf in het mooie en nette huis.
Superette mooi verzorgd en voorzien wat nodig is.
De luifels wauw en de berging zorgen ook voor de vakantie bewoners net en ordelijk kunnen zijn.
In één woord Super verblijf.
GRTS MARC EN CHRISTINE 😊👍👌

Hele fijn plek met kleine kindjes, leuke animatie, zwembad, vriendelijke medewerkers, ook aan service point!

Mindere punten : wc rook echt niet lekker
Geen wc papier (niets) bij...

Mindere punten : wc rook echt niet lekker
Geen wc papier (niets) bij aankomst.
Zwembad: vaak heel druk