Een mooi en netjes park. Heel kindvriendelijk. Ook de viervoeters zijn welkom. Mooie faciliteiten voor de kids. Locatie is top direct in de natuur en aan het strand. Het afwasmachine was minder en...Een mooi en netjes park. Heel kindvriendelijk. Ook de viervoeters zijn welkom. Mooie faciliteiten voor de kids. Locatie is top direct in de natuur en aan het strand. Het afwasmachine was minder en mag meer nagekeken worden. Maar de kamers en zeker de dubbele ijskast waren top. Buiten in de tuin die omheind was voelde de hond zich de koning te rijk. Wij komen zeker nog terug.
Ontspannende vakantie gehad, mooie fietsomgeving en thermaalbad.
Alex De Sutter
Ligging van het vakantiehuis, rust, inrichting, proper en vriendelijk personeel.
Delorge Michel Delorge
Sfeer vol en mooi ingerichte villa. Alle voorzieningen waren aanwezig. Dicht bij het strand is een pluspunt. Vriendelijke en gedienstige mensen. Kort en bondig een aanrader om er...Sfeer vol en mooi ingerichte villa. Alle voorzieningen waren aanwezig. Dicht bij het strand is een pluspunt. Vriendelijke en gedienstige mensen. Kort en bondig een aanrader om er even tussen uit te zijn. Proficiat Roompot.
Ingrid Van Hoogten
Het was een heel fijn verblijf, comfortabele bungalow. Heerlijk geslapen. De chocoladebroodjes en achtkoeken mochten iets verser zijn, maar de broodjes waren wel heel lekker en vers. Het eten van de...Het was een heel fijn verblijf, comfortabele bungalow. Heerlijk geslapen. De chocoladebroodjes en achtkoeken mochten iets verser zijn, maar de broodjes waren wel heel lekker en vers. Het eten van de snackbar was perfect. Door het slechte weer was er wel heel veel modder en veel plassen, wat langs de ene kant wel logisch is, maar het zou wel aangenaam zijn dat hier iets aan gedaan wordt. Zeker bij in- en uitladen van de auto is dit echt wel heel vervelend. Parkeergelegenheid aan de bungalow op die momenten is ook echt een hel, we snappen wel dat als er betere plaatsen aan de bungalows zijn, dat er nog veel meer auto’s gaan blijven staan. Maar daar moet toch ook een oplossing voor te vinden zijn. Al bij al weer een heel leuke vakantie, wij komen zeker nog terug!
Alfred Cooremans
Ik heb van de 14 dagen maar 5 dagen kunnen blijven ik werd ziek en zieker en ik geen dokter kon bereiken zijn we terug naar huis gereden daar bleek via een bloedafname en CT-scan van de longen bleek...Ik heb van de 14 dagen maar 5 dagen kunnen blijven ik werd ziek en zieker en ik geen dokter kon bereiken zijn we terug naar huis gereden daar bleek via een bloedafname en CT-scan van de longen bleek dat ik een longontsteking had met heel hoge koorts, we hadden gedacht om daarna nog enkele dagen terug te gaan maar bleef koorts houden en krijg nu nog steeds antibiotica. Was een beetje met hindernissen eerst in bungalow 119 viel de verwarming uit en daarna verhuisd naar bungalow 75 wat ook een hele mooie bungalow was. Spijtig genoeg moesten we wegens bovenstaande redenen naar huis. Wat betreft de service die was prima en hopen in het najaar bij een mooie promotie terug Hof Domburg zullen boeken. Vele groeten Fam.Cooremans Alfred en Agnes Duiventilstraat 28 B-2880 Bornem. +23478036332
Leuke vakantie
Kleinschalig park dat rust uitstraalt, ideaal voor de rustzoeker. Heel proper en netjes met erg vriendelijk en bekwaam personeel. Echt een aanrader voor de rustzoeker.