Kim Wouters

Bij het aankomen in het donker aan de bungalow had ik me naast het huis geparkeerd om niet in de weg van andere op de weg te staan. Ik wou mijn auto op de parking gaan parkeren en mijn auto zat vast... Bij het aankomen in het donker aan de bungalow had ik me naast het huis geparkeerd om niet in de weg van andere op de weg te staan. Ik wou mijn auto op de parking gaan parkeren en mijn auto zat vast .
Ik heb toen de receptie gebeld en de vrouw was toen al heel onvriendelijk. De man van de technische dienst was wel vriendelijk. Ze zijn komen zien en de vrouw zei dat ik het gras moest betalen. NH moet je weten dat heel het park een modderpoel is en overal bandensporen in het gras staan. En dan nog de opmerking maken dat ik Dom ben en mijn borg inhouden. Echt een schande. Ik heb overal fotos getrokken op het park en ik laat het hier dan ook niet bij. We konden zelfs niet aan ons huisje geraken zo der in de modder of plassen te stappen!

Mia Joukes

Onze verblijfsaccomodatie was echt top, zeker de ruimte de we hadden vermits we maar met 4 volwassenen waren en er 4 slaapkamers en twee badkamers waren dus ook nog twee toiletten….. ja voor... Onze verblijfsaccomodatie was echt top, zeker de ruimte de we hadden vermits we maar met 4 volwassenen waren en er 4 slaapkamers en twee badkamers waren dus ook nog twee toiletten….. ja voor herhaling vatbaar!

Mooi huisje met alle luxe aanwezig. Terras goed zuidgelegen waar we konden genieten van de zon. Het park is mooi aangelegd en de kinderen hebben zich ook goed kunnen bezig houden. Op wandelafstand... Mooi huisje met alle luxe aanwezig. Terras goed zuidgelegen waar we konden genieten van de zon. Het park is mooi aangelegd en de kinderen hebben zich ook goed kunnen bezig houden. Op wandelafstand van de zee. Zalig!

Ludo Van den Kieboom

Gewoon geweldig.

Simon Vandermeulen

9de keer sinds juli 2021 en we hopen snel een 10de keer te kunnen komen 😍

Zeer leuk verblijf gehad. Wij komen zeker nog eens terug.

Mooi verzorgd, ruim park op een mooie locatie

Het is spijtig dat er in de keuken geen verlichting is, enkel die van de dampkap, ook de plinten van de keuken ontbraken, niet ideaal voor kleine kinderen. Dat er niet standaard voorzieningen voor... Het is spijtig dat er in de keuken geen verlichting is, enkel die van de dampkap, ook de plinten van de keuken ontbraken, niet ideaal voor kleine kinderen. Dat er niet standaard voorzieningen voor kleine kinderen zijn. De spinnenwebben aan de verlichting zijn ook niet zo leuk. Wel een dikke proficiat voor de indeling van het huis. We hadden wel een leuk weekend, bedankt!

Een heel mooi park!
Grote ruimtes en dicht bij het strand en de zee.
Jammer dat we moesten wachten tot het huisje klaar was.
Het zou perfect zijn met een zwembad!

Wij...
Een heel mooi park!
Grote ruimtes en dicht bij het strand en de zee.
Jammer dat we moesten wachten tot het huisje klaar was.
Het zou perfect zijn met een zwembad!

Wij komen zeker terug!

Koen Bockstaele

Wij komen meerdere keren in het jaar naar Breeduyn en het is de eerste maal dat we zelf nog moeten opkuisen in de chalet en dat de dekbedden en kussens van de zetel vuil waren. Deze maal niet... Wij komen meerdere keren in het jaar naar Breeduyn en het is de eerste maal dat we zelf nog moeten opkuisen in de chalet en dat de dekbedden en kussens van de zetel vuil waren. Deze maal niet tevreden en weten niet of we nog gaan terugkomen, veel geld voor een week als je bij aankomst nog zelf moet opkuisen. En tegemoetkoming zou wenselijk zijn daarvoor.

Mvg. Bockstaele Koen