De rust en netheid was top

Benny Geuns

Kom hier graag elk jaar 2x terug. Helaas hebben wij ons huisje veel properder achtergelaten dan dat we toekwamen

Patrick Verberckt

Rust 😉

Eddy Vanvught

Alles was goed maar en nu komt het . Het restaurant is open om 10,00 uur maar met kinderen en ook volwassenen bij de apero rond 11,15 geen warme hapjes de keuken begint maar om 12,00 uur .Chips of... Alles was goed maar en nu komt het . Het restaurant is open om 10,00 uur maar met kinderen en ook volwassenen bij de apero rond 11,15 geen warme hapjes de keuken begint maar om 12,00 uur .Chips of dergelijke kunt men halen in de shop. OK ben een Vlaming en genieter maar kan er wel mee leven hoor . Verder nog veel succes grts Familie Vanvught -Delporte .

Receptioniste was niet gastvrij. Vrij kort van uitleg. Mensen voor ons mochten iets kiezen van de tafel. De mensen voor hen noch wij mochten dit niet. Komt wat discriminerend over. Ofwel iedereen... Receptioniste was niet gastvrij. Vrij kort van uitleg. Mensen voor ons mochten iets kiezen van de tafel. De mensen voor hen noch wij mochten dit niet. Komt wat discriminerend over. Ofwel iedereen ofwel niemand.
Uitgang van het park was ook niet duidelijk als je van de parking van de beachhouse komt.

Huisje is heel verzorgd! Heel netjes en met al de nodige voorzieningen. We kozen hetzelfde huisje als vorig jaar, dat is heel rustig gelegen en met een mooi uitzicht.
De ligging dichtbij het...
De ligging dichtbij het rustige, uitgestrekte strand vinden wij ideaal voor een vakantie met onze ganse familie!
We waren alle 10 heel enthousiast om volgend jaar terug bij jullie ons familieweekend te plannen!

Fijn park op rustige locatie, dichtbij het strand.

Sanne Desmet

We hebben erg genoten van de rust, toegankelijkheid tot het strand, zeer leuk zwembad! We misten een restaurant op maandagmiddag en de bediening van de snackbar was op zondagavond een ramp... We hebben erg genoten van de rust, toegankelijkheid tot het strand, zeer leuk zwembad! We misten een restaurant op maandagmiddag en de bediening van de snackbar was op zondagavond een ramp (onderbemand).
De binnenspeeltuin was wel leuk, maar als ouder kan je er moeilijk iets bestellen om te drinken. Jammer.

Bedankt, het was super fijn om hier met onze kindjes en hondje te mogen verblijven.

Zeer goede locatie, ruime nette huisjes, goede service. Top personeel. We komen zeker eens terug.