Joachim Leeman

Leuk, aangenaam en rustig verblijf. Alleen jammer dat onze droogkast het niet deed. Ook al verschillende malen te reinigen.

Ann-Sophie Delbeke

Wij vonden de rust ontzettend belangrijk.
We keren volgend jaar terug!

M.A.G. De Graaf

Het is een mooi park; de oudere huisjes mogen hier en daar wel wat opgeknapt worden.

We mochten om 15.00 uur in onze bungalow maar deze was nog niet gepoetst. Erg vreemd terwijl
Ik...

Ik wel 10.00 euro zou moeten betalen om er om 13.00 uur in te mogen
En hier staat dan niets tegenover ... nog niet het aanbieden van een kopje koffie die we maar noodgedwongen gen zijn gaan drinken !!
Dit is toch wel eenrichtingsverkeer !!

Wij hadden een huisje van 6 personen maar vonden dat we erg weinig servies , pannen, bestek enz. hadden.
en een te kleine afwasmachine.

Er is weinig ruimte in de keuken voor een verblijf met 6 personen.

De bakker zijn harde broodjes zijn van slechte kwaliteit en hebben ze dagelijks moeten opwarmen in de oven om ze knapperig te krijgen. Op zondag (als het personeel zelf de broodjes afpakt) is de kwaliteit TOP.
Personeel restaurant erg vriendelijk en goede kwaliteit van eten.

Leuke locatie, zeker waar wij zaten, we hadden een mooi uitzicht, enige bedenking, bij regen en wind is er enorm veel lawaai in het huisje, regen klettert op het ijzeren dak en de wind waait overal... Leuke locatie, zeker waar wij zaten, we hadden een mooi uitzicht, enige bedenking, bij regen en wind is er enorm veel lawaai in het huisje, regen klettert op het ijzeren dak en de wind waait overal door.
De toilet spoelde in ons huisje niet goed door.

Het park is in vergelijking met de vorige jaren minder goed onderhouden (dit was ons derde bezoek aan het park).

Koen Callens

Een zalig rustig weekendje. Geluidsisolatie van de woningen zijn top, uitslapen na AS/DC kon perfect terwijl kinderen op het park aan het spelen waren (wij zaten dichtbij de waterspeeltuin). Een zalig rustig weekendje. Geluidsisolatie van de woningen zijn top, uitslapen na AS/DC kon perfect terwijl kinderen op het park aan het spelen waren (wij zaten dichtbij de waterspeeltuin).

Integratie in de omgeving is top.

We komen zeker nog eens terug.

Toffe locatie!

De ideale locatie voor fiets tochtjes

Willy

Roompot beach resort

Roompot beach resort

Camping in orde. Zeer tevreden. 1 gemengd sanitair gebouw en 1 sanitair gebouw met onderverdeling. De bediening in het cafetaria aan het strand is in de Engelse taal. Is dit normaal in Nederland? Algemene indruk: nette camping met al de nodige voorzieningen. Ideaal ook voor gezinnen met kinderen. Wij komen alleszins terug.