Heel mooi gelegen en rustig park. Veel mogelijk heden om te fietsen en te wandelen langs het strand.
Guy Steps
De leeftijdsgrens van 18 jaar is te begrijpen vanaf standpunt van kuurder. Dit beteken dat we onze kleindochter niet kunnen meebrengen. Wat moet zij elke dag doen terwijl wij in het thermaalbad...De leeftijdsgrens van 18 jaar is te begrijpen vanaf standpunt van kuurder. Dit beteken dat we onze kleindochter niet kunnen meebrengen. Wat moet zij elke dag doen terwijl wij in het thermaalbad zitten?
Rustig en perfecte ligging naar het strand
We hebben een fijne week gehad …. En prachtig mooi weer … super …
Joost Deckers
Voor herhaling vatbaar
Rudi Doom
Het is een grote nette, rustige, goed onderhouden en vriendelijke vakantiepark
Heerlijke ontspannen vakantie gehad Genoten van de natuur en de sauna in cuber 23 De cuber app werkte zeer goed en de vragen werden door de assistente onmiddellijk beantwoord Heerlijke ontspannen vakantie gehad Genoten van de natuur en de sauna in cuber 23 De cuber app werkte zeer goed en de vragen werden door de assistente onmiddellijk beantwoord Ligging van cuber 23 is fantastisch Heerlijk genoten van de stilte en door de grote ramen ben je direct in contact met de natuur
Wij komen hier gewoon voor rust en ontspanning en dat lukt gelukkig wel,...Keuken was echt niet proper Een aantal keer oude broodjes gehad in de supermarkt, waren zeker niet vers
Wij komen hier gewoon voor rust en ontspanning en dat lukt gelukkig wel, daarom gaan we ter plaatse niet klagen dat zorgt enkel voor meer gedoe en stress
Johan Verbouw
Heel leuk park ondanks de zoektocht naar ons huisje bij aankomst. Fijn huisje, super zwembad maar had s avonds langer mogen open zijn!
Prachtig verblijf voor heel ons gezin (inclusief de twee honden). Heel aangenaam verrast. Ons zie je zeker terug. Jullie medewerkers waren enorm vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten waren top....Prachtig verblijf voor heel ons gezin (inclusief de twee honden). Heel aangenaam verrast. Ons zie je zeker terug. Jullie medewerkers waren enorm vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten waren top. Jammer van de openingstijden van het restaurant. Wij gingen een midweek en hadden graag na het zwemmen of wandelen wel iets gedronken in het restaurant/bar. Het park is bovendien goed onderhouden en uitermate proper. Je kwam er echt tot rust.