Ludo Lauwers

Tevreden klanten, rustig park in het voorjaar.

Theo Gaasbeek

Mooi park

Rustig net park (maart), ruime tuin, alles wat je nodig hebt in de buurt

Geenen Eddy

Voor herhaling vatbaar

Luc Van der Schoepen

Goede ligging om uren lang te fietsen in de omgeving.

Wij boekten een week bij jullie maar beslisten na het weekend alweer huiswaarts te keren. Bij aankomst functioneerde de cv niet waarna de receptie gesloten bleek en de receptie bij het zwembad enkel... Wij boekten een week bij jullie maar beslisten na het weekend alweer huiswaarts te keren. Bij aankomst functioneerde de cv niet waarna de receptie gesloten bleek en de receptie bij het zwembad enkel kon zeggen dat er niemand op het park was. Na aandringen werd er dan toch gebeld. Pas een uur later (begin shift) kwam er iemand langs. Het huisje bleek uitgewoond en niet proper. De volgende ochtend werden we gewekt door hels lawaai van de werf die naast het huisje bleek te liggen. Bij het boeken was ons daar nochtans niets gezegd. Het was het soort lawaai dat lawaai van gewoon onderhoud ruimschoots overstemd. Mochten we dit geweten hebben zouden we géén rustvakantie geboekt hebben in Arcen. Het enige dat de receptie kon uitbrengen is dat het in de algemene voorwaarden staat dat dat kan gebeuren. Wat een stomme opmerking. We kochten een vakantie géén werfbezoek dat begrijpt een klein kind en zou de core van Roompot moeten zijn . Na opnieuw werfkabaal op maandagochtend besloten we dat het welletjes geweest was en keerden we ontgoocheld terug naar huis. We rekenen op een commerciële tegemoetkoming vanwege Roompot, dat spreekt vanzelf. We horen dus graag van Roompot.

Evert Hendrickx

Cfr ingediende klachten tijdens onze vakantie op woensdag 14/2/24 via jullie eigen online klachtensysteem. Zeer teleurgesteld om de aangegeven redenen in die mail en nu weer omdat er nog geen... Cfr ingediende klachten tijdens onze vakantie op woensdag 14/2/24 via jullie eigen online klachtensysteem. Zeer teleurgesteld om de aangegeven redenen in die mail en nu weer omdat er nog geen reactie op kwam.

Marnik Den Hert

Ik zou mij, directie roompot zijnde, echt schamen om deze enquete naar ons door te sturen. Wij gaan dit zeker niet zo laten. Erg vinden wij dit.

Jozef Eelen

Bij aankomst kaart werkt niet alles nat geregend in de badkamer schakelaar kapot en de afzuiging draait dag en nacht 4maal gemeid na 4 dagen pas gemaakt 4 nachten bijna niet geslapen probleem... Bij aankomst kaart werkt niet alles nat geregend in de badkamer schakelaar kapot en de afzuiging draait dag en nacht 4maal gemeid na 4 dagen pas gemaakt 4 nachten bijna niet geslapen probleem opgelost dan begint men aan de bouw van bungalow vlak achter de bungalow er ontbreekt materiaal in de keuken is direct opgelost stofzuiger word geparkeerd in de kleerkast geen plaats voor jassen te hangen dit was ons slechtste verblijf ooit bij de Roompot hebben bungalow beter achtergelaten dan hi was bij aankomst alles netjes gepoetst en blij dat we naar huis konden

Karel Deceuninck

Vorig jaar was de woonst ok, nu niets klaar en hygiëne laat te wensen over, ontvang de huurders in een klaar huis, ontsmet dringend de toiletten om de urine geur te vermijden