Ronduit vuil zwembad. Dat het verouderd is, kan, maar zo vuil! Kleedkamers waren goor en je zag echt randen van het zwemwater op de zijkanten. Niet ok!
Dams Marleen
Goed verblijf. De bewegwijzering buiten het park laat wel te wensen over. Goede bewegwijzering als je van goes komt. Maar niet als je uit andere richtingen komt zoals van burgh haamstede, middelburg...Goed verblijf. De bewegwijzering buiten het park laat wel te wensen over. Goede bewegwijzering als je van goes komt. Maar niet als je uit andere richtingen komt zoals van burgh haamstede, middelburg of doodsimpel van kamperland centrum. Dit moet duidelijker. Overal in de omgeving duidelijke platen zetten naar beach resort kamperland.Voor de rest in orde
Gaan zeker nog een keer terug!
Wij hadden graag op de hoogte geweest van de sluiting zwembad voor aankomst zodat we de keuze hadden gehad om te annuleren !!
Voor een bungalow van 10 personen is er te weinig kastruimte in de keuken. Er is ook te weinig verlichting in de keuken. 1 koelkast is onvoldoende voor 10 man. De bungalow is dringend aan een...Voor een bungalow van 10 personen is er te weinig kastruimte in de keuken. Er is ook te weinig verlichting in de keuken. 1 koelkast is onvoldoende voor 10 man. De bungalow is dringend aan een restyling toe. Bij aankomst stonden we met onze bagage voor de deur en konden niet binnen. We zijn 2 x naar de receptie moeten gaan en dan is er ook nog 2x een technieker moeten langskomen alvorens we binnen konden. Omdat onze keykaart niet werkte, hadden onze kinderen ook problemen met de toegang tot het zwembad. Allemaal niet fijn. De laatste dag gingen we naar de snackbar en daar konden we niet bestellen omdat we geen cash geld hadden. Bizar in de 21ste eeuw. Een klein pluspuntje is dat we in het restaurant geholpen werden. We konden er geen geld afhalen en ook niet betalen voor onze frieten, maar ze werden ons aangeboden. We moesten in de bungalow dan wel vaststellen dat er bij het snackpakket XL 3 vleeskroketten ontbraken. Vermits het al 20.05 uur was ondertussen konden we ze ook niet gaan halen. Trouwens dan zijn de frieten koud. Dus 3 personen hadden geen vlees. Opnieuw een teleurstelling.
Zwembad heel de week dicht, omboeking naar ander park niet mogelijk. Het zwembad was de belangrijkste reden dat we dit park gekozen hadden. nu moesten we al geluk hebben dat we vouchers...Zwembad heel de week dicht, omboeking naar ander park niet mogelijk. Het zwembad was de belangrijkste reden dat we dit park gekozen hadden. nu moesten we al geluk hebben dat we vouchers hadden zodat we in domburg konden gaan zwemmen. telkens een half uur er naar toe rijden en een halfuur terug, 1 uur tijdverlies, extra brandstofkosten, niks ontspannends aan, stresserend, ... voetbalveld onverzorgd, de bladeren waren door de regen ondertussen een gevaarlijke gladde brij geworden. dochter heeft hierdoor ook haar voet omgeslagen. kleine moeite om de bladeren op te ruimen, bij beetje regen te gladde ondergrond,
het personeel was wel héél vriendelijk en behulpzaam. zo hebben we ijs gekregen tegen de zwelling van mijn dochter hare enkel. vriendelijke balie medewerkers
We hebben zeker begrip voor de werken in het park. Het huisje mistte wel enkele dingen voor een grote groep. Zoals kapstokken in de badkamer om kledij en handdoeken op te hangen. Hier en daar zaten...We hebben zeker begrip voor de werken in het park. Het huisje mistte wel enkele dingen voor een grote groep. Zoals kapstokken in de badkamer om kledij en handdoeken op te hangen. Hier en daar zaten tegels los. De app werkt niet en zo konden we s ochtends geen broodjes bestellen. Jammer want we hadden er graag gebruik van gemaakt. Het was ook niet mogelijk om zoals gevraagd het zwembad op deze manier te reserveren. Wel complimenten voor het poetswerk. Het was heel proper voor een ouder huisje waar honden welkom zijn. Ook leuk dat er spullen voor babys en honden aanwezig waren. tip: enkele speeltuigen tussen de wijkjes.
Johan De Baets
We boeken dit resort voor de aanwezigheid van het subtropisch zwembad, bij aankomst bleek dit niet beschikbaar. We mochten gebruik maken van het zwembad van Domburg. Dinsdagmorgen om 9u45 waren alle...We boeken dit resort voor de aanwezigheid van het subtropisch zwembad, bij aankomst bleek dit niet beschikbaar. We mochten gebruik maken van het zwembad van Domburg. Dinsdagmorgen om 9u45 waren alle dagpassen reeds uitgedeeld? Moesten terugkeren op het ogenblik dat we zouden vertrekken en dan moest er gebeld worden of er plaats is. Een dag pas voor de volgende dag kon ik niet krijgen die worden maar de dag zelf uitgedeeld. Moeten we dan wachten aan de deur tot het servicepoint opengaat om 9 uur? Ondertussen van medebezoekers vernomen dat ze naar De Banjaard gaan zwemmen. Bij navraag blijkt dit niet te kunnen, enkel een gezin met een kind met beperking. mijn kleinzoon van 3, die al maanden uitkijkt naar onze vakantie, heeft gelukkig een zware visuele beperking. Dus dankzij de medewerking van de servicepoints in het beach resort en de banjaard toch nog een geslaagde vakantie gehad en drie maal kunnen gaan zwemmen.
Andy Van Hecke
Huis niet toehankelijk bij aankomst ! Niet leuk om zo te arriveren !
Bakpan, snijplank ontbrak, dus de basis inventaris was er niet !
Zwembad buiten gebruik !
Jeroen Romeijn
Super mooi en leuk park met enorm vriendelijke medewerkers. We komen binnenkort zeker terug. Ook dat het park auto vrij is, is een enorm pluspunt voor de kinderen!!