Heel goed verblijf gehad!👍doe zo verder😉
Heel goed verblijf gehad!👍doe zo verder😉
Over het ontbijt wil ik wel iets kwijt,prima ontbijt,maar wil je in het vervolg communiceren wanneer je het aan de deur brengt en nog iets breng wat variatie in de ontbijtboxen als je het meerdere dagen achter elkaar bestelt en steek dan de broodjes in een aparte zak zodat alles niet vol kruimels hangt.
Bij de laatste box was de kaas zelf verpakt in plasticfolie waardoor die alle vormen had.

Wij komen zeker terug!😉

Jan Vergracht

Superleuke camping, altijd blij om terug te keren, goede locatie en er zullen altijd wel puntjes zijn voor verbetering. Maar één besluit: leuk verblijf gehad

Mooi en rustig park met kleine verbeterpuntjes. Zou zeker nog teruggaan. Medewerkers waren altijd vriendelijk en behulpzaam wat een vakantie bijna al perfect maakt

Het was voor ons een ideaal verblijf, zowel voor de ouders als voor de kids. We komen zeker terug!

We hebben een zalig weekendje gehad. De rust en gezelligheid was zeker een pluspunt. Het park was heel proper en goed onderhouden. Het personeel was heel toegankelijk en vriendelijk. We keren... We hebben een zalig weekendje gehad. De rust en gezelligheid was zeker een pluspunt. Het park was heel proper en goed onderhouden. Het personeel was heel toegankelijk en vriendelijk. We keren zeker nog eens terug.

Kristin Van Damme

Super vakantie voor jong en oud , perfecte ligging. voor herhaling vatbaar

Stephanie Haine

Zeer mooi park, echter werden de vuilbaklen op het park gedurende ons verblijf van 4 dagen niet één keer geledigd, het vuilnis puilde eruit wat afbreuk deed aan dit mooie aangelegde park. Het terras... Zeer mooi park, echter werden de vuilbaklen op het park gedurende ons verblijf van 4 dagen niet één keer geledigd, het vuilnis puilde eruit wat afbreuk deed aan dit mooie aangelegde park. Het terras van onze accomodatie had bij aankomst nog een vishaakje op tafel liggen, niet erg hygiënisch en tevens gevaarlijk voor onze dochter van 4. De badkamer was eerder vrij onpraktisch, eerder een douchekamer waar het water niet gecontroleerd in een douchebak bleef. Jammer dat er zoveel gereserveerd was in het restaurant, je kon er als gast van het park moeilijk een plaats bemachtigen, het is wel jammer dat er dab maar één eetgelegenheid is. Deze zijn de punten die ik graag wenste aan te halen, maar weet dat er voor ons veel meer positieve punten zijn dan negatieve. Groetjes!

Super leuke vakantie! De kinderen vonden het geweldig. Bungalow bleef ook vrij fris bij het warme weer, mede door het groendak. Alle faciliteiten waren in orde en zoals voorgesteld op de website.... Super leuke vakantie! De kinderen vonden het geweldig. Bungalow bleef ook vrij fris bij het warme weer, mede door het groendak. Alle faciliteiten waren in orde en zoals voorgesteld op de website. Bij aankomst konden we enkel de WiFi code niet vinden, dat leverde een hilarisch telefoontje op naar de service desk. Later hebben we de sticker terug gevonden op de binnenkant van het stapelbed. Daar was iemand mee weg 😊 Alleen vond ik het spijtig dat het hoge dak van de bungalow binnen donker was geschilderd. Dat gaf mij een beetje een benauwde indruk terwijl de bungalow vrij ruim was. Dochter hield van Koos en de zoon van voetballen. Helemaal super en voor herhaling vatbaar!

Rustige omgeving! Mooie woning voor 8 personen.

Rustig park, mooi gelegen met voldoende privacy.
Voldoende fietsen aanwezig.