We hebben erg genoten van ons 1ste verblijf bij jullie.
Pluspuntjes: - heel mooi park, fijne ligging - huisjes zijn net goed van oppervlakte - alles aanwezig in de huisjes...We hebben erg genoten van ons 1ste verblijf bij jullie.
Pluspuntjes: - heel mooi park, fijne ligging - huisjes zijn net goed van oppervlakte - alles aanwezig in de huisjes om zelf ook nog eten te koken - voldoende rust/privacy tegenover de andere gasten
Minpuntjes: - ons huisje (nr 163) rook erg naar sigaretten bij aankomst, heel onaangenaam - Er zijn mooie anti-aanbak pannen voorzien in de keuken, maar deze zijn erg bekrast... Jullie kookmateriaal is ook allemaal van metaal i.p.v. plastic waardoor je eigenlijk ook bijna niet zonder krassen kan koken... - de loungezetels buiten waren erg vuil. Het was het weer nog niet om er gebruik van te maken, maar dan misschien of de kussens wegleggen of ze altijd proper ter beschikking stellen - s avonds was het erg donker (wél erg gezellig) in het park. Een extra lampje links en rechts zou geen kwaad kunnen :-)
Groetjes!
Bij aankomst hadden we gemeld dat er beschimmelde kussen in de stoelen lagen in het huisje. Medewerker heeft direct een melding gedaan en zei dat het wel tot een uur kon duren voor er iemand kwam....Bij aankomst hadden we gemeld dat er beschimmelde kussen in de stoelen lagen in het huisje. Medewerker heeft direct een melding gedaan en zei dat het wel tot een uur kon duren voor er iemand kwam. Ja geen probleem. In die 5 dagen dat we er zijn geweest, hebben we niemand gezien en hebben we dus ook niet in die stoelen kunnen gaan zitten. Het waren die rieten stoelen in lodge 20. Ook onder de oven zat er geen rooster in , dat tot daar en toe. De tv in de slaapkamer werkte niet in de zin van er stonden geen zenders op. Helaas vond ik deze vakantie bij jullie niet zo tof! Ook als je in zo een lodge zit, heb je geen vaste parkeerplaats. Telkens we wegreden, hoopten we dat als we terug kwamen er nog een plekje vrij was om te parkeren. Jammer!
Chris Wautelet
Wij hebben het geluk gehad om die midweek goed weder te hebben. Het lag er hier en daar gezien de weersomstandigheden wat modderig bij maar onze locatie (148) was oké, wat niet zo was bij onze...Wij hebben het geluk gehad om die midweek goed weder te hebben. Het lag er hier en daar gezien de weersomstandigheden wat modderig bij maar onze locatie (148) was oké, wat niet zo was bij onze overburen met water tot aan de voordeur.
Zwembad was gesloten en er was geen alternatief. Hadden ze ons verwittigd, hadden we omgeboekt naar een ander park. Naar Roompot kom je om elke dag te kunnen zwemmen…
We zijn op voorhand niet ingelicht geweest dat het zwemparadijs een hele week gesloten ging zijn. Met wat geluk kreeg je een ticketje om in een andere Roompot te gaan zwemmen. (30min rijden!)
Lutgarde Clementine Corthouts
Beter poetsen
Suzy Crabbe
Spijtig dat het zwembad gesloten was. Dit kwamen we pas te weten toen we aankwamen. De zogezegde compensatie om te gaan zwemmen in Domburg was voor ons onvoldoende. Bovendien hadden we donderdag om...Spijtig dat het zwembad gesloten was. Dit kwamen we pas te weten toen we aankwamen. De zogezegde compensatie om te gaan zwemmen in Domburg was voor ons onvoldoende. Bovendien hadden we donderdag om 11u30 tickets aangevraagd om te kunnen gaan zwemmen. We gingen een uurtje later telefoon krijgen. Echter pas om 18u kregen we telefoon om te horen dat we die dag niet konden gaan zwemmen, maar pas de dag nadien. Ook was het zwembad in Domburg totaal niet voldoende, ook daar werkte niet alles.
Laura Meire
Aangekomen en hoorden dan pas dat het zwembad gesloten bleef. Wij kwamen met 2 kinderen (bijna 4 en 6 jaar) om te zwemmen. Dat wouden ze heel graag. We kregen ons geld niet terug / konden reis niet...Aangekomen en hoorden dan pas dat het zwembad gesloten bleef. Wij kwamen met 2 kinderen (bijna 4 en 6 jaar) om te zwemmen. Dat wouden ze heel graag. We kregen ons geld niet terug / konden reis niet annuleren. Wel 1x ticket om in domburg te zwemmen ( 50min rijden heen en terug) . Dit is echt een enorme domper. Weinig compensatie qua bon / korting volgend verblijf/.. wij komen vaak naar roompot maar hierdoor krijg je schrik. Dit vond ik echt een slechte service, nog nooit meegemaakt, kinderen erg ontgoocheld :-( ik hoop nog steeds dat hier iets mee gedaan wordt, zodat we toch nog onze vakanties gerust in roompot kunnen boeken.
Ik overweeg zeker om terug te komen! Was een heel fijne vakantie!
Zeer aangenaam park en mooi park. Kleedhokjes zwembad niet echt proper. Zwembad zelf wel. Huisje proper, terras zeer bevuild. Vriendelijk personeel. Ik raad het zeker aan