Odila Vanthournout

We hebben een super weekend gehad met de kinderen en kleinkinderen iedereen heeft genoten. Het zwembad was super leuk voor de kleintjes.

We kwamen aan in ons huisje waarvan we de kaarten al toegestuurd gekregen hadden. Waren ze nog aan het kuisen na 16.30u. Zeiden dat dit vrij was. Was ons huisje ineens van nummer veranderd zonder... We kwamen aan in ons huisje waarvan we de kaarten al toegestuurd gekregen hadden. Waren ze nog aan het kuisen na 16.30u. Zeiden dat dit vrij was. Was ons huisje ineens van nummer veranderd zonder dat we hier vanop de hoogte gesteld zijn. Stonden we aan het verkeerde huisje. Gelukkig kwam er een hele lieve medewerkster die ons geholpen heeft. Zonder haar hadden we dit niet geweten. Vonden we niet kunnen dat hier niet over gecommuniceerd werd. We hadden dus ook inkomkaarten voor het verkeerde huis.
De service van de fietsverhuur was rampzalig! Geen kennis en geen kennis van de kassa. Na lang wachten zijn we vertrokken. In namiddag terug gekomen en minsten half uur hebben ze moeten zoeken naar de sleutel van een kinderfiets. Eindelijk gevonden, was de band nog plat ook. Niet oke!

Steven Poppe

Nette huisjes, mooi park, leuk dat er foodtruck was, zeer goed locatie

Beter poetsen van de woning onder de bedden en zetel. stof
Beter poetsen van de keuken en tafel.
want als je in een huisje komt wil en heb je niet de goesting om het beter te poetsen Beter poetsen van de woning onder de bedden en zetel. stof
Beter poetsen van de keuken en tafel.
matrassen daar lig je niet op maar hang je erin.
de batterijen vd tv waren leeg en hier en daar was een lamp defect zowel leef als slpkamers

C Verbinnen

Park met minder faciliteiten dan waarvoor we normaal kiezen. Maar positief verrast, zeker ook door de nabijheid van vele activiteiten (centrum Volendam, Amsterdam, fort Edam,…)
Leuke...
Leuke accommodatie, echter enkele kleine opmerkingen:
iets grondiger poetsen (spinnenwebben aan randen van ramen en in de hoeken van de woonkamer)
het was makkelijk geweest mocht er een extra stopcontact vlakbij de tv geweest zijn (hadden een spelconsole bij, deze kon niet op het net aangesloten worden zonder verlengsnoer)
Mooie inrichting van de accommodatie, maar badkamer valt volledig uit de toon en kan een betere renovatie gebruiken. Deze is koud, kaal, ongezellig en de doucherand was vies.

Marc Lingier

Super tof vakantiepark waar wij al verschillende malen zijn geweest en zeker nog verschillende malen zullen terugkomen.
De ligging en het vriendelijk onthaal zijn voor ons van cruciaal belang.

Dave Mens

Zeer leuke camping. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Ik zou ook graag de medewerkster aan het service point nogmaals bedanken. Bij vertrek hadden onze kinderen nog tekeningen voor Koos maar konden... Zeer leuke camping. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Ik zou ook graag de medewerkster aan het service point nogmaals bedanken. Bij vertrek hadden onze kinderen nog tekeningen voor Koos maar konden niet meer persoonlijk afgegeven worden omdat die niet meer kwam op vertrekdag. De medewerkster nam deze met alle plezier in ontvangst en beloonde de kinderen hier nog voor, dit vonden ze helemaal geweldig.

We komen hier regelmatig terug omdat het heel centraal gelegen is.Weert centrum Budel Hamont.
Fijne fietstochten en wandelingen in de omgeving

Zeer goede ervaring, we hebben een heel leuke week gehad. Uitstekende uitvalsbasis. Het was al een van de mooiste, best onderhouden vakantiewoning die we gehad hebben in een vakantiepark. We hadden... Zeer goede ervaring, we hebben een heel leuke week gehad. Uitstekende uitvalsbasis. Het was al een van de mooiste, best onderhouden vakantiewoning die we gehad hebben in een vakantiepark. We hadden nr 434.

Benny Croes

Gezellige sfeer, top locatie