De terrassen liggen veel te dicht bij elkaar. Alsook de huizen op zich. Je hebt niets privé. Iedereen kan bij elkaar binnenkijken.
Matras was vieze plek op.
Plint kkn viel soms bij...
Matras was vieze plek op.
Plint kkn viel soms bij openen vaatwas.
Terras niet verzorgd. Vol onkruid

Aangenaam park en huis aan t water is top
Aangenaam park en huis aan t water is top
Heel spijtig dat de verwaarloosde tuin ..de oprit vol onkruid...her tuinhuis met veel vuil op de grond...de zonneparaplu die ook stuk was en het ontbreken van een stuk omheining aan de vijver een domper zette op het verblijf

De ligging is ideaal,ondanks de grootte van het park de rust die het uitstraalt.De afgesloten en onderhouden tuin de hele accomodatie.

Heel fijn verblijf. Alles is goed te vinden.
Wel jammer dat we niet met de auto tot ons huisje konden.
Er mag nog meer parking voorzien worden.

Chara Ceulemans

Wij komen zeker nog een keer terug! En niet enkel een weekend dan!

Alles prima om en rond het park
heel spijtig dat het buitenzwembad niet open was op een heel zonnige dag 26 graden en volle zon

Herman Overwaelle

Ideaal voor onze kleinkinderen, binnenspeeltuin vlakbij restaurant. Wandeling rond vijver. Strand met speeltuigen was heel leuk, gelukkig hadden we goed weer. Zaligweekend gehad

Alles was perfect juist de nederlands talige dame met paardestaart in het restaurant wil je zo snel mogelijk van je tafel hebben en is totaal niet beleefd tegen de gasten

Nadia Vlyminckx

Te kleine speeltuinen; zeker vlakbij restaurant / animatie = te druk

Goedmorgen,
we hebben genoten van ons verblijf bij jullie, de ligging en comfort van onze vakantiewoning was heel fijn,.
We hadden ook geluk met het weer zodat we bijna altijd buiten...
Goedmorgen,
We hadden ook geluk met het weer zodat we bijna altijd buiten konden zijn en dus gebruik maken van de tuin en alles daarrond.
groetjes