Super leuk park meerdere keren geweest maar heel jammer werden we niet op de hoogte gebracht over het gesloten zwembad. Kon misschien wel een compensatie tegenover staan voor de verplaatsing naar...Super leuk park meerdere keren geweest maar heel jammer werden we niet op de hoogte gebracht over het gesloten zwembad. Kon misschien wel een compensatie tegenover staan voor de verplaatsing naar Domburg. Maar felicitaties aan Domburg dat we daar mochten zwemmen. maar niet tegenstaande hebben we toch lekker genoten
Rudy Vansteenkiste
Hebben een fijne werk gehad.
Patrick Baekelandt
Het park op zich is heel mooi en staat vol met nieuwbouwverblijven die prachtig zijn ingericht. Heel veel aandacht ook voor groen aanleg. Volgens ons voldoet het zwembad niet aan de massa volk op...Het park op zich is heel mooi en staat vol met nieuwbouwverblijven die prachtig zijn ingericht. Heel veel aandacht ook voor groen aanleg. Volgens ons voldoet het zwembad niet aan de massa volk op het park. Het is gewoon te klein ... in de zomer zal dit beter meevallen omdat dan meer mensen op het strand vertoeven maar nu waren er gewoon teveel mensen op één plaats wat zorgt voor wachtrijen aan de kleedhokjes alsook aan de glijbanen. Mijn ergste frustratie is wel dat de medewerkers geen Nederlands praten enkel de paar mensen aan de infobalie spraken Nederlands.
Justyna
Heerlijk eten in het restaurant, hele vriendelijke medewerkers, leuk speelgedeelte voor de kindjes, proper park in een oase van rust. Fietsverhuur was eveneens top! We komen zeker een derde keer...Heerlijk eten in het restaurant, hele vriendelijke medewerkers, leuk speelgedeelte voor de kindjes, proper park in een oase van rust. Fietsverhuur was eveneens top! We komen zeker een derde keer terug :-)
Ghislain Van Landeghem - Franssens
Leuk vakantiepark met mogelijkheid voor grote wandelingen en fietstochten
Wij hadden weer een super fijn verblijf! Autovrij park is super. Toch strenger op toezien? Donderdagavond al heel wat heen en weer rijdende autos op het domein
Genoten van een rustige vakantie. Het verblijf was klein maar fijn. Enkel was er heel wat keukengerei dat vuil in de kasten stond. Het verblijf binnen gaan was heel makkelijk met de code, geen...Genoten van een rustige vakantie. Het verblijf was klein maar fijn. Enkel was er heel wat keukengerei dat vuil in de kasten stond. Het verblijf binnen gaan was heel makkelijk met de code, geen stress op sleutel te vergeten of te verliezen. Frietjes en pizza waren zeer lekker. Zeer leuk om op het domein een strandwandeling te kunnen maken en nadien te genieten van het zonnetje op het terras van de beachclub.
Kim Meyers
Wat een geweldig verblijf! We hebben er van genoten en we wilde eigenlijk niet meer naar huis 😍
Mooi gezellige huisjes met veel´ bergruimte. Ijskast veel te klein voor 6 personen Verlichting niet proper gemaakt niet gepoetst