Zeer kindvriedelijk en veilig vakantiepark met heel vriendelijke medewerkers!

Een leuk park, persoonlijk vind ik het zwembad iets te klein voor zo een groot park.

Fijne accommodatie, perfect gelegen, zwembad en redders super, gastvrij personeel in de supermarkt, fijn dat er een friterie en coffee on the go was. Kinderanimatie, mooie en rustgevende... Fijne accommodatie, perfect gelegen, zwembad en redders super, gastvrij personeel in de supermarkt, fijn dat er een friterie en coffee on the go was. Kinderanimatie, mooie en rustgevende binnenspeeltuin . Enkel personeel in Resto was minder. Geen nieuw bestek na VG ontvangen. Druk om direct op te nemen en een keuze te maken, laattijdig komen afruimen, fles wijn niet inschenken, bij afrekenen was personeel er ineens direct wel en werd er bij het aandoen van onze jassen ineens wel afgeruimd waardoor de doorgang werd belemmerd.
Voor de rest een fijn verblijf gehad in een Tiny house, dat mooi onderhouden en goed gesitueerd was zonder te veel inkijk van evt.buren.

Mariska Dhoore

Een thuis weg van thuis. Intussen zijn mijn jonge kinderen tieners geworden, maar zij komen nog steeds graag terug en genieten dan van de herinneringen :-)

Zeer fijne ligging, mooi huisje.

Robert Du Jardin

In een woord fantastisch.
Hele mooie propere villa met alles erop en eraan!
Heerlijk de thermaal baden en een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen langs de Maas
Een aanrader

Philippe Vanherp

Wij keren regelmatig terug naar klein Vink omdat we enorm houden van de rust in het park. Ongelooflijk fan zijn van de thermaalbaden, die je telkens met een herboren gevoel terug naar huis laten... Wij keren regelmatig terug naar klein Vink omdat we enorm houden van de rust in het park. Ongelooflijk fan zijn van de thermaalbaden, die je telkens met een herboren gevoel terug naar huis laten gaan. De tal van wandel en fietsknooppunten.
De faciliteiten in de buurt en veel van leuke activiteiten om meerdere vakantie dagen met te vullen. Wij blijven terug komen.

Christele Houthoofd

Sedert mijn man op pensioen is 10 jaar geleden zijn we nu voor de 21 e keer in roompot verbleven Deze keer was het carnaval in de moezeldorpjes mooi meegenomen Doordat we niet konden fietsen met het... Sedert mijn man op pensioen is 10 jaar geleden zijn we nu voor de 21 e keer in roompot verbleven Deze keer was het carnaval in de moezeldorpjes mooi meegenomen Doordat we niet konden fietsen met het hoogwater
Altijd leuk en gezellig cochem hambachtal weertebergen beach resort dunimar
Volgende maan terug voor n weekje naar beach resort
Voelen het echt als thuiskomen op een van juli parken
Hopelijk kunnen we nog es wat andere parken uitproberen

Leuke vakantie beleeft en alles binnen bereik .. en privacy 👍