Wij hadden een fantastische midweek met onze dochter van 6!

Jan E.G. Verleysen

Heel goed verzorgd en rustig vakantiepark. Huisjes zijn keurig uitgerust en goed onderhouden met een mooie uitstraling.

De mieren zoals reeds gemeld en wat voor ons met 2 kleine kinderen soms vervelend was:
Alle voorzieningen om eten af te halen waren gesloten om 20u. Als we ons dus niet haasten en niet op tijd in de winkel waren geraakt, hadden we geen avondeten eenmaal de kindjes in bed zaten. Hier meer mogelijkheden bieden qua afhaal of tijdstip had fijner geweest

Rustig, mooi park op een toplocatie vlakbij het strand en centrum van Renesse.

J Geuens

Zwembad gesloten… kids 4 & 7 konden er niet. De parel te diep, niet tegenstaande ze wel kunnen zwemmen maar constant watertrappelen is niet leuk.
We komen al zolang en in de zomer komen ze...
We komen al zolang en in de zomer komen ze weer mmet papa en mzma met de caravan voor 2 weken

De keuken vonden we onvoldoende uitgerust en het systeem om aan te komen en vertrekken zonder contact vind ik niet fijn. We misten ook een winkeltje. De rest was super.

Joannes Lambregts

Mooie comfortabele bungalow. Uitstekend park voor verblijf met kinderen. .
Mooie ligging vlak bij het strand .

Heeel fijne vakantieplek ! Wij komen zeker terug . :)

Michel Goetinck

Met onze twee kleinkinderen hadden we veel plezier, en ook mooie strandwandelingen.

Heel leuk om er te verblijven. Accomodatie biedt alle voorzieningen en comfort. Ligging park was uitstekend.