Geen duidelijk programma van de kids club vaak niemand aanwezig. Ook slechte ontvangst daar, weinig uitnodigend dit is echt jammer.
Fotos op de side geven een vertekend beeld van wat er...
Fotos op de side geven een vertekend beeld van wat er aanwezig is in de woning omdat de fotos algemeen zijn denken mensen dat er meer aanwezig is in de huizen dan in werkelijkheid het geval is.bv:wasmachine en droger,sauna.
Voor het zwembad steeds moet reserveren en bijna verplicht wordt om dan ook met zn allen te gaan zwemmen.
Geen schaar in huis,prullebakjes stuk in wc,onconfortabele bank om lang in te zitten.
Afstap naar buiten naar terras zeer hoog en moeilijk voor mensen met beperking. 2 jaar geleden hadden we een kleiner huis met meer voorzieningen.
Heel weinig animatie gedurende de dag.

Leuk verblijf gehad. De faciliteiten (zwembad, indoor speeltuin, indoor golf,...) Zijn redelijk klein in vergelijking met het aantal bezoekers... In de buurt heel veel te doen. Supermarkt vond ik... Leuk verblijf gehad. De faciliteiten (zwembad, indoor speeltuin, indoor golf,...) Zijn redelijk klein in vergelijking met het aantal bezoekers... In de buurt heel veel te doen. Supermarkt vond ik veel te duur. Wel heel erg vriendelijk personeel!
Bedankt!

Verschrikkelijk vuil van beneden tot boven. Onze blote voeten zagen zwart van op de vloer te lopen. Na telefoontje om terras te komen poetsen.. hebben ze dit met een droge borstel overgegaan. Na... Verschrikkelijk vuil van beneden tot boven. Onze blote voeten zagen zwart van op de vloer te lopen. Na telefoontje om terras te komen poetsen.. hebben ze dit met een droge borstel overgegaan. Na aandringen toch met water gepoetst. Tafels en stoelen hingen vol met vogelpoep.
Twee kussenslopen met bloedvlekken op.

Wij zijn heel tevreden 😊

Johan Lozano

Wij komen al enkele jaren naar de Katjeskelder, maar nu zien we dat het stilaan aan het verouderen is. Volgende zomer kiezen we een iets nieuwer park van de Roompot

Mooi vakantiepark,rustig en mooie fietsstreek

Francis Cumptich

Zeer leuk huisje met mooi terras. Wel jammer dat de niet van get uitzicht konden genieten foor de vele struiken die niet onderhouden of gesnoeid waren. Ook veel last van de vele wespen

Sharon Moeyaert

Wat hadden wij een fijne vakantie! Een superleuk park en een heel mooi huisje met de nodige comfort. Buiten is er een superleuke speeltuin voor de kindjes in combinatie met de waterspeeltuin. Wat hadden wij een fijne vakantie! Een superleuk park en een heel mooi huisje met de nodige comfort. Buiten is er een superleuke speeltuin voor de kindjes in combinatie met de waterspeeltuin.

Tip: wij boekten een huisje met omheinde tuin. Wat een gemak met kleine kindjes en een hond! Echt een aanrader!

Het binnenzwembad is te klein en heeft te weinig voorzieningen. De fietsverhuur moet herbekeken worden: nu leek het echt amateuristisch.

Patricia Volbrecht

Het huisje was inorde de ligging was heel rustig het was zalig vertoeven aan het meertje met roeibootje