Robbe Bosman

Het was een gezellig park, ideaal voor mensen met kleine kinderen (tot 6-7 jaar) of voor oudere mensen die de rust opzoeken en graag in de natuur gaan wandelen of fietsen. Je hebt alles wat je nodig... Het was een gezellig park, ideaal voor mensen met kleine kinderen (tot 6-7 jaar) of voor oudere mensen die de rust opzoeken en graag in de natuur gaan wandelen of fietsen. Je hebt alles wat je nodig hebt met als grote troef de airco op meerdere kamers! Personeel is vriendelijk en het eten in het restaurant was lekker.

Top ervaring :-)

Heerlijk kunnen ontspannen!

Christel

Het is een TOPvakantie geweest in Roompot Hechtel Eksel.
De locatie is schitterend, net voldoende huisjes, zonder al te veel prikkels.
In deze setting en met al deze faciliteiten konden...
Het is een TOPvakantie geweest in Roompot Hechtel Eksel.
De locatie is schitterend, net voldoende huisjes, zonder al te veel prikkels.
In deze setting en met al deze faciliteiten konden we echt tot rust komen. Het is een park voor de meerwaardezoeker die een deugddoende vakantie wil beleven. Het was een verluchting dat er amper kindergejoel te merken viel.
Het huisje was tiptop in orde, voorzien van alle nodige gerei met een luxueuze uitstraling.
Al de medewerkers zijn enorm vriendelijk, het zit precies in hun DNA.
Ook hebben we absoluut geen klagen over het restaurantgedeelte. Een heel vriendelijke chef die hoogwaardige maaltijden aanbiedt zonder een rib uit het lijf kwijt te zijn.
Het is een perfecte verborgen parel.
We komen zeker terug!

Veerle

Échte vakantie, dichtbij huis.. kindjes hebben zich geamuseerd.. allemaal genoten!

Kelly Vangeel

Jammer dat we maar een weekje geboekt hadden… volgende keer blijven we zeker en vast langer!
Super gezellig sfeertje, genoeg te doen en te beleven voor de kids!
Ons dochtertje is verliefd...
Super gezellig sfeertje, genoeg te doen en te beleven voor de kids!
Ons dochtertje is verliefd geworden op Koos, dus die volgende keer komt er zeker en vast!
Dankjewel voor een superfijne vakantie!

Francine Voorspoels

Zeer mooie ervaring de ligging park met sfeer

Fijn verblijf in het Buitenhof

Fijn verblijf in het Buitenhof

Het vrijstaande huisje met omheinde tuin was echt top met jonge kinderen. De privé parkeerplaats is zeker een pluspunt. Het huisje was goed onderhouden en netjes. Fijne bedden, badkamers, etc… Het was dik in orde! Het buitenhof zelf is mooi aangelegd met praktische voetwegen naar het service punt. Her zwembad kan wel een opknapbeurt gebruiken (verf die van de muur komt, kapotte lockers, etc…), maar was desondanks aangenaam om in te zwemmen, zeker het buitenbad. De ligging beviel ons ook erg, op een klein kwartiertje wandelen van het strand. Domburg centrum was ook gemakkelijk te voet te bereiken. Kids hebben leuk gespeeld in de diverse speeltuintjes. Kortom, een fijne vakantie.

Kurt Vernimmen

Bewegwijzering dient nagekeken te worden. Ons bungalow nummer was niet aanwezig.(192). Poetsen accommodatie kon beter
Uitbreiding faciliteiten op het park. ( Misschien wegens opbouw nog niet...
Uitbreiding faciliteiten op het park. ( Misschien wegens opbouw nog niet compleet)

Reeds 4 maal naar Duynhille geweest en steeds mooie, warme herinneringen 😉