Mooi, verzorgd park, veel privé buitenruimte, voldoende buitenmeubilair, heerlijk aan het water, ruime, comfortabele huisjes, watervilla voor 6 pers. is top met 3 slaapkamers en 3...Mooi, verzorgd park, veel privé buitenruimte, voldoende buitenmeubilair, heerlijk aan het water, ruime, comfortabele huisjes, watervilla voor 6 pers. is top met 3 slaapkamers en 3 badkamers, ideaal met 4 tieners.
Als grootouders van 7 kleinkinderen zijn we grote fan van de vakantieparken van roompot. Ideaal voor de kids maar voor de tweede keer op rij ( katjeskelder en nu nieuwvliet bad) stellen we vast dat...Als grootouders van 7 kleinkinderen zijn we grote fan van de vakantieparken van roompot. Ideaal voor de kids maar voor de tweede keer op rij ( katjeskelder en nu nieuwvliet bad) stellen we vast dat het onderhoud en de hygiëne van de woning echt niet is hoe het hoort te zijn. Urinegeur en vuile vloeren zijn een echte afknapper. Ik twijfel of ik een volgende keer nog boek.
Sabrina De Witte
Heel rustig gelegen midden in de natuur. Mooi onderhouden. Personeel heel vriendelijk.
Marc Durwael
Goed en Dank u voor de taart en de wijn en het kaartje
De rust op het park en praktische indeling van de bungalow.
Stephanie Vanpoucke
Vond dir een heel leuk park, heel rustig Sfeervol ingericht Mooie ongerepte natuur
Veronique Schockaert
Paradijsje
De kids vonden het leuk in residentie Cadzand. Jammer van de taalbarrière van de bediening in het restaurant en de bediening op het terras.Verder niets aan te merken. Groetjes Marleen geeroms.
Sharon Poire
Heel rustig park .
Met kindjes en jongvolwassenen tussen 4 en 18 jaar hebben we ons heel goed geamuseerd, ondanks het minder warme weer met zelfs enkele regendagen. Er is heel wat te doen op het park wat nog goed...Met kindjes en jongvolwassenen tussen 4 en 18 jaar hebben we ons heel goed geamuseerd, ondanks het minder warme weer met zelfs enkele regendagen. Er is heel wat te doen op het park wat nog goed betaalbaar is. Maar spijtig, alleen de supermarkt op het park is véél te duur, zelfs wat betreft het dagelijks brood dat nodig is voor 12 personen... zeker na enkele uurtjes zwemmen!😒 En verder: met een hondje in het vakantiehuis poetsen we zelf heel regelmatig, maar de zo-nodige stofzuiger / voldoende grote dweil of dergelijke, ontbreekt in de villas, ook na onze vraag aan het Service-punt.